„Áder János, Magyarország köztársaság elnöke – a belügyminiszter előterjesztésére – kimagasló szolgálati tevékenysége elismeréséül nemzeti ünnepünk, október 23-a, az 1956. évi forradalom és szabadságharc kezdetének 60., valamint a köztársaság kikiáltásának 27. évfordulója alkalmából előléptette rendőr altábornaggyá Tasnádi László r. vezérőrnagy urat, a Belügyminisztérium rendészeti államtitkárát” – olvasható a kormány központi honlapjának október 23-i mellékletén. A rendészeti államtitkárról a két évvel ezelőtti kinevezésekor derült ki, hogy 1989-ben a BRFK állambiztonsági szervének operatív tisztje volt. Tasnádinak ÁVH-s múltú ügynök jelentett Nagy Imre újratemetéséről. Még a kormányt gyakorlatilag mindenben maximálisan támogató „civil szervezet”, a CÖF is kiborult Tasnádi kinevezésén. Tasnádinak eszébe sem jutott a lemondás, Orbán Viktor pedig azt mondta: ha hiba is volt Tasnádi kinevezése, attól még rendészeti államtitkár marad.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Gratula áder janó!!! Hülyeségért már nem kell szomszédolni. !!!
szép új világ
Előbb lovagkereszt Bayernak, aztán Tasnádi elvtársnak előléptetés! Biztos, hogy jó irányba halad ez a hajó? Nincs itt valami mentális problémája a kormányosnak és a kapitánynak?
grincss
@szép új világ: És Tőkéslaca becsület-rendje smafu? :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.