Hűtőbe tette, rugdosta és dobálta macskáját egy pécsi fiatal, amit videóra is vett – számolt be az RTL Híradója.

A felvételeket három nappal ezelőtt töltötték fel az internetre, azóta vírusként terjednek.

Az állatvédők azonnal elhozták gazdájától a cicát, most ideiglenes befogadónál van. Az ügyben feljelentést is tettek, de nyomozás még nem indult.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Szeretnék egy kicsit "beszélgetni" ezzel a féreggel egy fagyasztókamrában. Én felöltözve, ő egy fürdőgatyában. Utána egy kicsit meg is rugdosnám.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
Tudjátok, én meg a vegákkal nem értek egyet. már mint azokkal akik azt mondják, hogy " jaj az a szegény állat .
Miért is?
A vega meg veszi, letépi, ki szedi a zöldséget, darabolja, vagy ha nem kell már két nap múlva amíg ugye a hűtőbe van, kidobja. Vagyis, ha a vega hallaná hogy mit él át az a zöldség,amíg egyszer csak a szemétbe kerül és végig szenvedte a kín halált . Azért mert nem visít, azért még él ám az is. A hentes, egy vágás és meg döglött. Ha ezt nézzük, akkor a hentes még kíméletesebb mint a vega .Na??? Most aztán kapni fogom a húú bazzeget mi?? Jovanna én így látom. amúgy nincs bajom velük tényleg a családba is van. vagyis csak volt mert neki is el mondtam és azt mondta hogy tényleg. így van. Mert az ember fogazata alapján ugye nem vega. na meg a gyomra sem az.
qxy
@Mirabilis: Tudod, én hentes vagyok és szeretem az állatokat ha lehet nem is én ölöm meg. de ha egy ládában ott van a hús elöttem akkor abban már csak a kaját látom mit lehet ki hozni belőle.
Egyszer egy sirálynak le tépte a szárnyát a macska de a sirály el tudott menekűlni. ott álltak vagy tízen és nézték hogy szenved én oda mentem és földhöz csaptam Mindenki rám förmedt hogy mit tettem. .-
na álljunk meg. Ki nézte csak hogy szenved? Ti. Ki nem hagyta hogy szenvedjen? Én. aki szereti az állatot.mert úgyis meg döglött volna csak szép lassan így meg szerintem én voltam az aki maguk közt igazán szereti az állatot. Mindenki csendben el ballagott. Szerinted??
Peller Anikó
@Mirabilis: OK, tehát megölni szabad az állatokat a hazugoknak, rendben.

Tehát a balfék azzal cseszte el, hogy nem ölte meg a macskát (humánusan). Világosak a saját gondolataid?
kkalman
@Peller Anikó: tegnap, 23:38 A sarki róka nem azonos a macskával. A macska nem hiszem, hogy bírná a mínusz hatvan fokos hideget. Az enyémek biztos nem.
Az ilyen férget, mint ez a pécsi srác, nem sajnálnám egy szál gatyában kitenni a Déli sarkra. Ő se sajnálta a macskát, én mit sajnáljak rajta.
Az alábbi videón szereplő kutyában több emberi vonás van, mint ebben a féregben.

www.facebook.com/groups/872669529421691/1306426762712630/?notif_t=feedback_reaction_generic¬if_id=1478191791605791
Peller Anikó
@Mirabilis: Az állatvédő hazugok akik nem állatvédők, mert előírják (ők előírják) hogyan végezzék ki az állatokat.

Fel nem foghatod tehát, ha a tetkós exhibicionista nem belerúg az állatba hanem kivégzi akkor az állatvédőknek semmi baja sem lenne.

És még te okoskodsz. Hiszen ezt a két mondatot sem érted.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.