Több cikkben is állították, hogy kapcsolatban áll Portikkal. A politikus azért perelte be a kormánypárti napilapot, mert több cikkben is állították, hogy kapcsolatban áll Portik Tamással. "Ahogy megmondtam, végigperlem az összes propagandakiadványt az Origótól az összes habonyszennyen át a TV2-ig, amelyek azt terjesztik, hogy bármi közöm van Portikhoz azon túl, hogy én magam is meghallgattam a bírósági tárgyaláson: elvitt Rogánnak 10 millió kenőpénzt" - írta Juhász, aki azt is leszögezte, ezen kívül semmilyen kapcsolata nincs és nem is volt a Prisztás-gyilkosság kapcsán 15 évre ítélt Portikkal. Az alelnök kijelentette, ha lementek a sajtóperek, személyiségi jogi pereket is indít "az összes hazug propagandistával szemben. Darabra".

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Ha esetleg valakinek kétsége lett volna még a Magyar idők nevű szenny propagandalap igazságtartalma felől! Majd közpénzből kifizetik a bukott személyiségi jogit is!
JAJMÁR
Hajrá Juhász Péter!
Na igen. A Magyat Idők egy kormánybulvi. Állítása bizonyítottan "blöff, blögg"
Jozefina
Valamennyit perelje csak be és kaszáljon ki minden lóvét, amit csak lehet ezektől a hazug semmirekellőktől, orbán bérencekből!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.