Magyarországon 8-14 ezer ember hal meg idő előtt a légszennyezettség következtében. A rossz levegőért legnagyobb mértékben, 70 százalékban a lakossági fűtés a felelős. Az energia hatékonyabb felhasználása, magasabb energiahatékonysági előírások bevezetése, a hagyományos energiahordozók kiváltása nem önmagában a véges erőforrásainkkal való takarékosság miatt fontos, hanem csökkenti a költségvetés egészségügyi kiadásait és egyben életeket ment.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
És a legújabb diliről, a kandallóról se feledkezzünk el. Ez az új dili, a lopott, kéz alatt árult és csupa víz fával való bolondéria csak a levegő büdösítésére alkalmas.
Aki nem hiszi, próbáljon meg egy ilyen, kandallós körzetben egy őszi-téli estén sétálni egy keveset. Megfullad a bűztől.
Nagy nehezen csökkentettük a széngázt, erre bejön az mánia a kandallóbűz. És még a hatásfoka is vacak, hiszen a keletkező hőenergia nagyrésze a vizes fa kiszárítására megy el, mielőtt egyáltalán fűtésbe kezdene a fa.
emerencia
Az egészségügyi kiadások attól nem fognak nőni számottevően, hogy az emberek idő előtt meghalnak valamiben. Az ember halálának pillanatában megszűnik tb tag lenni, onnantól kezdve a hátramaradottak fizetnek mindent. Ezért dolgoztatják pl. az időseket (némi kivételektől eltekintve) olyan helyeken, ami szépen, lassan leamortizálja őket. Ezekkel a trükkökkel pártjaink és kormányunk költséghatékonyan eléri az egyik legfontosabb célját, az átlagos élethossz megrövidítését. Az emberek élethosszának megrövidítése ugyanis csökkenti a nyugdíj kiadásokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.