Orbán Viktor már júliusban megsejtette, hogy Trump lehet a győztes. De hogy hat ez a magyar jövőre és a fideszes politikára. A baloldal pedig mit tud mondani ezek után?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bringás
@Sziszifusz: Tehát az elnök nem köthet előnyös szerződéseket, nem tehet gesztusokat, nem fogadhatja Orbán Viktort a fékek és ellensúlyok miatt? Honnan vetted ezt az idiómát? Trump emberei vannak többségben és támogatni fogják. Ha az illegális bevándorlókat kizsuppolja, még istennek is megválasztják!
Sziszifusz
@Bringás: 15:47
Trump emberei valóban többségben lesznek, de ez nem azt jelenti, hogy engedik ezt az ősbunkót elszabadult mozdonyként lerombolni azokat az értékeket, amelyeket rajta kívül mindenki elfogad és tisztel.
Bringás
@Sziszifusz: Mint Obamaki, a Nobel Békedíjas háborús uszító? Na ez aztán az érték!
Sziszifusz
@Bringás: 16:00
Itt most nem Obamáról beszélünk.
Eladott Ország
Amikor még Clinton állt nyerésre.
Orbán:
Én magyar állampolgár vagyok.
Mandiner: De melyik lenne jobb Magyarországnak?
...
Orbán: Az amerikai polgárok helyett nem dönthetnek a magyarok
A csúti csüngőhasúnak, a nemzeti polgári-kereszténynek utólag már nagypofája van, most már jobban dolgozik a nyelve mint Mónikának.
A cigány az cigány. Kutyából nem lesz szalonna.
eugen4402
Viktor úr naná, hogy tudta előre az eredményt... Aki még nem tudta, ő részese a világot igazgató "háttér-hatalmaknak". Minden hozzá tartozik. Az összes ország sorsáról ő és társai döntenek. Nem árulom el, hol lesz a következő balhé, amit ők szerveznek, legyen meglepetés...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.