A nemzeti kutyafajták fenntartási programjának keretében olyan állami tenyészetek létrehozása a cél, melyek lehetővé teszik a fajták egykori hasznosításának megfelelő pásztor-, terelő- és vadászkutya tulajdonságok megőrzését, fejlesztését és hosszút távon való tenyésztésétMezőszentgyörgyi Dávidot nevezte ki Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter arra, hogy lássa el a kutyákkal kapcsolatos génmegőrzés területén szükséges koordinátori feladatokat.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Átvilágították az illetőt ? Nehogy az legyen, hogy egy kutyaütőt nevezzenek ki.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
@karma1: Hála a jó istenek nem történt veletek semmi baj.
.
karma1
@magyarbakancs: Asszem, csalanba nem ut a menku...:o))) (En lennek a csalan...:o))))
eszegfu
Ez megint egy felesleges pozició! Egyrészt a fajta tenyésztők tagjai az MEOE-nek, sőt a különböző fajtáju kutyát tenyésztőknek is van külön szervezete. A pásztor, terelő és vadászkutyáknak -- és tenyésztőinek -- világkiállitást, világtalálkozót is rendeznek, ahol legtöbbször a magyarok hozták el a trófeát, tehát bátran kijelenthetem nincsenek "veszélyben" ezek a fajták! Az pedig egy másik történet, hogy az állatvédelmi törvényt melyik szerv tartassa be M.o-n?! A "parki kenelek" szaporulatait legtöbbször még állatorvos sem látja, nemhogy a kötelező védőoltásokat beadná. Tartásukat pedig végképpen senki sem ellenőrzi, max. a környezete tehet bejelentést az önkormányzatnál, vagy az állatvédőknél. Ezt kellene valahogy "gatyába rázni"! 2-3 éve a településünkön összeirták a kutyákat -- bemondásra -- azóta sincs semmi...
magyarbakancs
@karma1: (En lennek a csalan...:o))))
Nem csalán igazi ember!
kiscsillag66
Lehet gondolkozni, milyen állásokat találjanak még ki? Pl. korrupcióellenes államtitkár. Rengeteg dolga lenne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.