Jönnek az újfajta turisztikai vagyonkezelő cégek, amelyeket a kormány mindennel kistafíroz: kapnak ingatlanokat, gyorsított határidőket és más kedvezményeket. A hvg.hu által megkérdezett szakértők már most azt találgatják, kire vagy mire gyártották a törvényt. A kormányzati csúcsszerv majd akkor válaszol kérdéseinkre, ha a parlament már rábólintott a jogszabályra.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Es ugy fogjak hivni az uj , spefialisan erre a celra kialakitott miniszterium miniszteret, hogy tiborczne orban rahel... Mert az o sajat laba miatt kapja majd az uj lehetosegeket a papatol, hogy a kis tronorokos Alizkanak majd ne csak tejre meg kenyerre, hanem szolore is "fussa"... Rohadt egy rablobanda, mikor huztok mar el a 3.14-csaba?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
ELBÁNÁSBÓL-ÍGY CSINÁLJA KI A KÖZVAGYONT ÉS KÖZPÉNZ MARADÉKÁT IS A BÁNATOS NAGY PICHÁJÁBA A SAJÁT KORINTOSZI OSZLOPOKON JÁRÓ...JAVÁRA.
Magyarország elbitorlási játszmáit illiberós orsos viktor alkotó mániával folytatja SAJÁT ZSEBREVÁGVA A MEZŐGAZDASÁGUNK,ÉLELMEZÉS-ENERGIA-ÉPÍTŐ IPARUNK, UTÁN SZABADON AZ IDEGENFORGALMAT IS!Tiborc papi-és rasi mami nem fognak éhezni...MÉSZÁROS GONDOSKODIK RÓLUK HITELBE HOTELJAIBAN ÉS SAJÁT FEREDŐIBEN ÁLLAMPÉNZEN...TURBÓ ÜZEMMÓD!!!
Nessy
@papa.49: Lőrinc barát más vásárolja is azokat szorgalmasan, "Isten" segedelmével!
Sziszifusz
Ezeknek soha nem elég ?
Gátlástalanságuknak és mohóságuknak nincs határa !
Még egypár év ezekkel, Magyarországnak és a legtöbb magyar embernek "annyi" .
A nép ezt békésen birka módon elviseli, hát ... megérdemli a sorsát.
karma1
@Sziszifusz: Nagy a pereputty, es rasika vegzettsege a turistaiparban minisztersegert kiabal...:o((( Csodalom, hogy ezt IS benyeli a magyar nep...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.