Közel hárommilliárd forint tao-támogatást kapott a héten a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány, most pedig az is kiderült, hogy mire költik el a pénzt – írja a hvg.hu.

A tervek szerint 1,8 milliárd forintból felépül egy sportcsarnok, 636 millió forintot a parkosításra szánnak, 90 milliót pedig az engedélyeztetésre és a kivitelezési tervekre kaptak meg.

Az mfor.hu információi szerint: a sportcsarnokban két kézilabdapálya méretű pálya lesz, az egyiknek lelátórendszert is építenek. Emellett több tárgyaló, előadói terem, és persze a kötelező öltöző is megtalálható lesz ott. A parkosítással sem szerénykednek, a faültetések és a füvesítés mellett egy kerti tavat is kialakítanak.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edmond Dantes
Azért javasolnám a felcsúti döntéshozóknak,hogy nézzék meg az értelmező szótárban a "pünkösdi királyság" kifejezés jelentését,majd tegyenek egy rövid látogatást az akasztói Stadler Stadionban.Tanácsomért nem kérek pénzt, ugyanis nagy szükségük lesz még arra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
evacica
Hát tényleg Orbán gátlástalansága és pofátlansága határtalan!Úgy költi a közpénzt saját kedvtelésére, mintha az egész ország és javai a saját tulajdona lenne! Mikor mondjuk már, hogy VÉGE ELÉG VOLT!
Jozefina
Pitiáner kis tó!!! Majd, ha összekötik a Horvát tengerrel, az lesz az igazi!!! Mészáros a jahtjával ide-oda vándorolhatna!!!
1magyar
Lehet, hogy Orbán vállalta az eu-tól,hogy elszegényíti a népet?
Eladott Ország
@1magyar: vállalta, de úgy, hogy az ő zsebe tele legyen.
herczeg0210
Kár Budapesten erőlködni az olimpia szervezéssel! Felcsúton kell rendezni és kész, így legalább versenybe kerül világvárosokkal! Mert az is lesz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.