Tiborcz István arra biztatja az újságírókat, hogy ha bármilyen törvénytelenséget, szabálytalanságot sejtenek, észlelnek, akkor haladéktalanul tegyék meg a szükséges jogi lépéseket. Mondott még ennél is jobbakat a Magyar Időkben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Nagyon kinyilt ennek a tiborc gyeröknek a csípája!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Hamar megtanulta, hogy kérdésre nem válaszol, de ha "nem tisztelik" (miért is kellene?) akkor ő áll az erdő felől, és mindenkit feljelent, aki szembejön vele a Fő utcán!
Eladott Ország
Az úthenger zúgása kutyaf*sz amellett amit ezek megengednek maguknak.
A kastélybizniszben nyakig érdekelt Orbán­klán és bejáratott strómanja révén veti rá magát az
újabb remek lehetőségre: mint tudjuk a kastély­ és várprogram 33 milliárd forintnyi uniós
támogatást rejt magában, ebből jut majd bőven a felújításra, átalakításra. Mint írtuk, véletlenül
pont azóta jár ehhez a nemes tevékenységhez ilyen nagyvonalú és önzetlen támogatás, amióta Lölö és a méltatlanul elfeledett Tiborcz István miniszterelnöki vő elkezdett kastélyokat
vásárolgatni. Meg a miniszterelnöki családdal szoros barátságban üzletelő Pharaon professzor, nemzetközileg körözött, milliárdos gazember és kétlábon járó nemzetbiztonsági kockázat. Mert ebben az országban előbb ­utóbb minden kastélynak és várnak, ingó és ingatlan jószágnak, az istenverte közvagyonnak az őt megillető helyre kell kerülnie. Az uralkodó dinasztia és világszínvonalú sztármaffiózók magántulajdonába.
RonaGyuri
Hiába no igazi családtag: Osz't jó-napot!
Klubtag
Emlékszem az "emútnyócév"-re - a fideszesek milyen sokat emlegették az akkori kormányzat viselt dolgaival kapcsolatban (pl. pofátlan végkielégítések, stb.), hogy törvénytelen.
Legtöbbről kiderült, hogy "csak" nem etikus, viszont egy kicsit azért az akkoriak legalább kínosan érezték magukat. .
Most a helyzet az, hogy a rablásaikat rendszerszintű törvénykezéssel bástyázták körül és meghirdették, hogy mindenki annyit ér, amennyije van (természetesen nem a fejében, se nem a gerincében).
Emellé meg van még egy semmirekellő Polt Péterük, egy Pintér Sándoruk, tehát Tiborcz István biztatása egy jól kiépített várfal mögüli pökhendi kurjongatás.
Köb Jani
A gané az gané még akkor is ha, mézeskalács mellé teszed is!
Edmond Dantes
A nemzet veje feltört,mint a buzgár.Ez a kis köcsög tényleg azt hiszi,hogy saját tehetsége okán lett "üzletember"?A hozzá hasonló korú,több nyelven beszélő diplomás fiatalok kénytelenek nyugatra menni,míg őt idehaza fiatal maffiózóként futtatják Orbán pénzes bűntársai .Valóban azt hiszi,hogy azok a fiatalok mind tehetségtelen lúzerek,csak ő helikopter? Valóban ennyire felfuvalkodott hülye??Nagyon össze fogja ez még törni a fejét,legalább most tartaná a pofáját!Ez tényleg hülye.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.