Bár másfél évnyi bujkálás után végre elkapták a Kun-Mediátor Szolgáltató Kft. vezetőjét, a jelenlegi állás szerint nem számíthatnak egy fillére sem a károsultak – írja a Magyar Idők.

A Belize-ből előkerült, csalással vádolt nő cégétől ugyanis eddig mindössze 193 millió forintnyi vagyont, illetve készpénzt tudtak visszaszerezni a hatóságok.

Nem valószínű, hogy visszakapják a pénzüket Bróker Marcsi károsultjai

Ebből az összegből azonban a felszámolási törvény szerint előbb a be nem fizetett közterheket, valamint a félmilliárdos piacfelügyeleti bírságot kellene kifizetni, a munkavállalók és a befektetők csak ezután következhetnek.

A Magyar Nemzeti Bank idén augusztusban, tehát jóval a csalás lelepleződése után rótta ki a Kun-Mediátorra a tetemes bírságot, ami miatt most a károsultak helyett az állam kasszájába vándorol a többmilliárdos csaláshoz képest elenyésző összeg.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Sajnos, csak akkor lesz ötösöm a lottón, amikor a hiszékeny és kapzsi, bűnrészes betétesek visszakapják a kedves Marcsikától a pénzüket! Ezek még talán azt is elhitték ezidáig, hogy a gólya hozza a gyereket, ha már elhitték azokat a csillagászati kamatokat is. Gondolom, most ők is visítoznak, hogy az állam kárpótolja őket a veszteségért! Nekik nagyon drága volt az a viccbeli almamag, amitől esetleg megokosodhatnának.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
...és az állam bácsi mindent bezsebel.
justhpeter
"A Magyar Nemzeti Bank idén augusztusban, tehát jóval a csalás lelepleződése után rótta ki a Kun-Mediátorra a tetemes bírságot..."
Mi ez, ha nem szimpla megtévesztés. Már akkor megágyaztak a befektetők kisemmizésének, csak eddig állami segítség nélkül történt. Ma a piramisjáték egyetlen haszonélvezője az állam.

Senki nem kérdezi meg, hol a pénz ! Lehetséges, hogy a befizetőkön kívül a rendőrség és az ügyészség is tudja hol a pénz ?

Aki a 12,5 milliós befektetése után 10 év alatt 24 milliós kamatot vett fel az áldja a szerencséjét és kussoljon, hiszen már régen kifizették.
Szókrakész
Akkor az MNB tudhat valamit.

Tuti, hogy Orbánéknak ott is voltak megpörgetésre szánt pénzeik, amiket most már soha a büdös életben nem kapnak vissza.
Így az MNB által kirótt bírság bevasalásával számítanak némi "kártérítésre".
Az MNB meg majd valami alapítványba tolja és onnan megy tovább az Orbánékhoz.
Eladott Ország
Marcsika története egy az egyben a mai magyar politika és társadalom története, csak kicsiben. Arról szól, hogy hogyan tudja egyetlen, primitív, faék egyszerűségű csaló maga alá tiporni egy közösség elitjét, kiforgatva őket mindenükből.
csa-csa
Kínában ezért nyilvánosan kivégeznék ezt a mocskos csaló ribancot!
kamazuka
Ugyan már!
Még hogy nem tud fizetni?
Már hogy ne tudna!Lehet e pillanatban nem lehet tudni hol a zseton de van egy ötlet mellyel azonnal megoldható a gordiuszi csomó!
Az már más kérdés,hogy szeretnék e egyesek hogy megkerüljenek a tételek.
Ez komoly dilemma!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.