Az orosz elnökkel és az új amerikai elnökkel is találkozhat jövő év első felében Orbán Viktor – értesült több forrásból a Magyar Nemzet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na, putyin latogatasa ertheto: mi hozza kepest NYUGAT vagyunk...:o)))
De hogy trumpnak kisebb dolga is nagyobb lesz annal, hogy a felbevagott diktatort meghivja a Feher Hazba, az is tuti. A telcsibeszelgetesukben max. annyi hangozhatott el trump reszerol, hogy "te viktor, aztan, ha erre jarsz, ne keruld maj mar el a Feher Hazat!",. szerintem nem tobb, amibol az amerikai elismeresre vagyo torpe mar mindjart trump MEGHIVASAT vizionalta... Hogy pofara fog esni... Mint amikor a tanar kihivja a tabla ele a legjobb es a legrosszabb tanulot, mert mind a ketto pelda: az egyik a jo pelda, a masik az elrettento... trump politikaja is megkivanja az elrettento peldak felsorolasat...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.