Vagyis, hogy miért nő már megint két hónapja az infláció. Megfordult a hazai infláció lassuló trendje, immár második hónapja magasabb

Forrás: Közbeszéd
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rücsü41
Amikor Nagy Marci azt mondta hogy az infláció térdre rogyott, már akkor mondták ,hogy ez nem azt jelenti hogy meghalt, hanem csak annyit jelent, hogy pihent egy kicsit mielőtt újra a csúcs felé tör.Most már kezd éledezni, mert a kormány gazdaságpolitikája ezt indokolja.Nincs itt semmi különös, nem kell ezen viccelődni, mert lesz ez még nagyobb is ha ez a kormány marad hatalmon.Érdekes hogy a környező országokban nincs hír ennek a piszok inflációnak növekedéséről.Nem tudom hogy hogy csinálják, de hogy Orbánnál jobban az biztos!
KisTehen
@simmering73: hülyemagyar messiáshívőknek el kell magyarázni a dolgokat, máskülönben hülyék maradnak
KisTehen
@simmering73: ti mit foglalkozol a magyar inflációval ... foglalkozz a némettel ... ott élsz
rücsü41
@KisTehen: Mert Te azt olvastad, hogy a környező országokban is nőtt az infláció?Érdekes mert ez nincs a leadott cikkben.Szerintem Te nem tudsz olvasni, mert azt gondoltad hogy ha több országban is nő az infláció , az itt a környezetünkben van.Egy sor nincs arról hogy hol nőttek az inflációs adtok.Nem kell belegondolni a szövegbe amit gondolunk, és akkor egészen jó lesz a szövegértelmezésed!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.