Levélben fejezte ki megdöbbenését és együttérzését a berlini merénylet kapcsán Orbán Viktor miniszterelnök Angela Merkel német kancellárnak – tájékoztatta Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke kedden az MTI-t.

"Tegnap nem csupán a berlini embereket, hanem egész Európát és közös keresztény értékeinket is súlyos csapás érte. Biztosíthatom, hogy kormányom elítéli a terror és az erőszak minden formáját, és kész együttműködni Németországgal Európa és az európai polgárok biztonságának szavatolása érdekében"

- írta Orbán Viktor, hozzátéve: "Magyar honfitársaimmal osztozunk az áldozatok családtagjainak fájdalmában és mielőbbi gyógyulást kívánunk a sérülteknek".

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Ja... és a közös keresztényi értékekről ne nagyon beszéljen, mert ő annak híján van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
@Lepényleső: nem biztos, hogy írástudó. Nem saját maga írja, ő íratja.
Hari
Hát igen a csapás neve:Orbán Victor .
qxy
Olyan nem van jó amikor van egy hír és olvasom a többi hozzá szólást és át van váltva a hír a másik baszogatására. De keményen. csesztetik egymást nem tudják el dönteni ki az okosabb ez borzasztó. emberek. " meg kell a seggnek repedni. "
nekem is tettek egy kedves meg jegyzést tetszik is mert van benne kedvesség, jó indulat ezt el is kell fogadni. na meg igazat is írt . De akkor sem kellene leamortizálni a másik embert a hírek közt. Vagy kellene egy külön rovat itt.
.- " Kattincsá" ide ha baszogatni akarsz.
solidedge
Az biztos, hogy az iszlám terrorizmus és Orbán nyomása alatt az EU nehéz napokat él át.
feleselek
Ezt a pasast állítom, hogy levélben küldte haza az apja, annyira szereti a levelezést! Egyébként nekem is küldött, meg minden magyar nyugdijasnak... Igaz a mi saját pénzünkből, mondhatnám portós a küldemény...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.