Kiszelly Zoltán mindent elkövetett, hogy egy blogbejegyzésben nekiessen azoknak a liberálisoknak, akik előnyt kovácsolnak a Blaha Lujza téri ételosztásból.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Hamisítatlan Fidesz-mentalitású és bérlistájukon szereplő ""ember"".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
elnyomott
Én meg egy öblöset anyáztam Kiszelly Zoltánra!
Manhattan
A Krisnások mióta liberálisok? Különben meg oszthattak volna a KDNP-sek is!
namihami
@Manhattan: Osztani osztana--de nem jut.
(""járni jár, de nem jut""--miként a régi vicc tartja.) Kevés az egyházi támogatás, szegényekre már nem fussssa.
anka
A fizessmaffia is eteti a népet a süket dumájával! - ők ezért nem mennek ki a Blahára!
Eladott Ország
Ezek a fizetett, haszonleső, gátlástalan, parazita politológusok mint KiszellyZoltán nem az elefántcsont toronyban élnek, hanem beleültek a csúcsába. A demokrácia nem épülhet elnyomásra és parancsuralmi rendszerre, hogy az ország vezetőinek nem a nép kifosztása és elbutítása a feladata és egy gondolkodó ember feladata a rendszer hibáinak kritizálása. Kivéve persze, ha a politológust, elemzőt, újságírót, magát újságírónak tituláló bértollnokot, riportert, szakértőt azért fizetik, hogy azt mondja, írja, ami az autokrata hatalmat erősíti.
Nessy
@Manhattan: A KDNP nem ér rá ilyen aprósággal bíbelődni! nekik egész Európa keresztény gyökereit kell védeniük, különös tekintettel az itthoni "gyökerekre", akik Krisztus születéséről is csak azért tudnak, mert ilyenkor jön az évvégi jutalom, prémium!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.