A Fidesz szerint a kormány által biztosított tízezer forint értékű Erzsébet-utalványokat a Magyar Posta kézbesítette, Gyurcsány Ferenc pedig soha nem küldött a nyugdíjasoknak semmit, csak elvett tőlük. A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte hétfőn az MTI-vel, hogy Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció (DK) szóvivője követelte a kormánytól, néhány napon belül minden nyugdíjashoz juttassák el a megígért tízezer forintnyi Erzsébet-utalványt. A Fidesz reagálásában azt írta, hogy a posta kézbesítette az utalványokat, akiket pedig nem találtak otthon és emiatt még nem vették át, azok a kézbesítési értesítőn jelzett határidőig még megtehetik. Ha bármilyen más ok miatt maradtak le a kézbesítésről, akkor az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság honlapján megadott elérhetőségeken kell jelentkezniük. Közölték továbbá: Gyurcsány Ferencnek kormányzása alatt soha eszébe se jutott valamit adni a nyugdíjasoknak, sőt elvett tőlük egy havi nyugdíjat.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Ez hazugság! A 13.havi nyugdíjat évekig minden nyugdíjas megkapta, elvonásának pedig nyomós oka volt! Orbánék a 14.havi nyugdíjjal, amit ígérgettek még a mai napig nem hozakodtak elő, pedig dübörög a gazdaság!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cs.n.
Azt valahogy mindig elfelejtik megemlíteni, hogy a plusz egyhavi nyugdíjat/fizetést nem csak elvették a szocik, hanem ők is vezették be. És megkérdezem sokadjára: a Fidesz mit tett volna, ha ők vannak kormányon a világgazdasági válság idején? Adott volna még plusz 1-2 havi pénzt?
quadrocopter
@Tavryni őrnagy: Dinamóval, a bűvész-varázslóval rendezted? Mesélj!
bencemacska
A világ legundorítóbb férgét úgy hívják: O R B Á N V I K T O R.
Ezt CSAK a hazugságaival kiérdemli!
Nem részletezem, mert az előttem szólók elmondták!
/A 13. havi nyugdíjat a szocik adták, és a világválság vette vissza!!!/
mariaberta
Mást sem tudtok, csak köpködni Gyurcsányra. Talán a saját házatok táján kellene söprögetni.
Ti nemcsak sutyiba, hanem nyilvánosan is elloptátok a pénzünket. Amit még mindig, -állítólag- Selmeczy szenátorasszony őriz. Ha még megvan???/
simmering73
@Tavryni őrnagy: Pasztillást iszik, urambátyám?
mariaberta
Nyugdíjas vagyok, és nem emlékszem, hogy Gyurcsány, Bajnai kormányok alatt olyan magas, o.9 %-os emelést adott volna, de még a nagy kegyesen 1.6 %-os emelésre sem
Fidesz bagázs ne legyetek már elájulva magatoktól. A rezsicsökkentés is egy átverés, mérjétek meg, azóta milyen mértékben csökkent a gáz fűtő értéke? És arra is emlékeztetném kedves brancsotokat, hogy volt olyan is, GÁZÁRTÁMOGATÁS.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.