Tarlós István az M1 műsorában hétfőn kijelentette, hogy aki szereti a fővárost, nem támogatja a Momentum Mozgalom olimpia-ellenes kezdeményezését. A budapesti főpolgármester arra kérte a budapestieket, hogy ne írják alá az olimpiarendezésről szóló, helyi népszavazási íveket.

Aki Budapestet szereti, támogatja az olimpiát, nem ír alá ilyen íveket – mondta az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában a főpolgármester.

Tarlós szerint, aki szereti a fővárost, az az olimpia mellett van

Tarlós István (fotó: Marjai János/MTI)

Tarlós István kijelentette: Budapest mindenképpen jól jár az olimpiával, a játékokat megérdemlik a magyar sportolók, a rendezvényt pedig jelentős összegekkel támogatja a Nemzetközi Olimpiai Bizottság.

Azt mondta, az eseményre olyan beruházások valósulhatnak meg biztos finanszírozás mellett, amelyek különben később vagy sosem jöhettek volna létre, így „Budapest szempontjából értelmetlen támadni az olimpia rendezését”.

A 444.hu írta meg, hogy egy pénteki sajtótájékoztatón a főpolgármester „sanda és alamuszi” kezdeményezésnek nevezte a Momentum Mozgalom olimpiaellenes aláírásgyűjtését és arra kérte a budapestieket, hogy ne írják alá. Tarlós akkor kiemelte, hogy a kezdeményezés ronthatja az olimpiarendezés esélyeit.

(MTI)

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Ha minden a tervek szerint halad – Los Angeles, Párizs és Róma arcába röhögve kaparintjuk meg jövő szeptemberben a 2024­-es játékok rendezési jogát és akkor turisztikailag Ráhelke meglovagolja a tutit. Lovagolhatja is kedvére. Mióta azt mondták nekünk, hogy az olimpia megrendezése „össznemzeti ügy” és hogy a magyar emberek 60%­-a támogatja is
a budapesti ötkarikát, főleg megnyugodtunk. Mi ilyenek vagyunk, ilyen pedagógusfajták: tűrünk, mint a birka. Évekig. Azt mondták, népszavazni inkább nem kell nekünk róla, mert annyira hülyék vagyunk, hogy nem értünk hozzá. A lényeg, hogy akarjuk. Össznemzetileg.
Közben naponta röpködnek a fejünk felett a milliók, milliárdok, csilliárdok. Úgy tűnik, ők
nagyon akarják, ha még Orbán Ráhelt is hazarendelték az igyekezet hevében. Olyan nagyon
akarják, hogy 390+480 millió forintért készíttettek egy­ két megvalósíthatósági tanulmányt a
Pricewaterhouse Coopers tanácsadó céggel arra az esetre, ha esetleg elnyerjük megvesszük(!) a rendezés jogát. Több mint ezer oldalas és üzleti titoknak minősítették. Szerencsére, mert – bár azóta nyilvánosságra került – mi úgyse értenénk hozzá. Aztán hozzájuk vágtak még 240 milliót azért, amit egyszer kétszer már megírtak."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wpym
Kocsog taplos!
Az orszag jelentos resze ehezik, fazik, nincs munkaja, letbizonytalansagban el, magyaran a nyomorszinten tengeti eletet. Ilyen gazdasagi korulmenyek kozott nem egy irgalmatlanul draga sport esemeny a legfontosabb.
Pálinkafőző Rézüst
Nemrég még az ellenkezőjét mondta tarhás pubi! Fel kéne rakni egy templomtetőre szélkakasnak...
Sámannus
Arcátlan hazudozók, még a szemetet sem képesek elszállítani!
Mit akarnak ezek?
mariaberta
Szeretem a fővárost, de azt nem, hogy pld. az egyik fővárosi kórházban 3 napig szaros volt a WC magasító, -ortopédiai osztályról van szó- mert nem volt aki takarítson és szólni kellett mert hol van a kórházi higiénia. És akkor olimpiáról beszélünk? Tarlós úr, Önnek ez rendben van? A többi nyomorúságos helyzetről most nem szólok. Bár azt még megkérdezem, olimpia megrendezésének fő attrakciója lesz a hajléktalanok látványa pl. az aluljárókban?
papa.49
Én szeretem Budapestet, viszont, téged taplós Pista utállak takarodjál a sunyi picsába!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.