„Nem hazudozhat, és nem vádaskodhat tovább a Fidesz a 4-es metróval kapcsolatban, mivel az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) hivatalos értesítése szerint a beruházás ügyében folytatott vizsgálatuk teljes jelentése a Polt Péter által vezetett Legfőbb Ügyészség birtokában van”, írja közleményében Ujhelyi István szocialista Ep-képviselő. Ujhelyi az OLAF-hoz fordult a jelentés nyilvánosságra hozataláért, a csalás elleni hivatal válasza most érkezett meg.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Röviden: Lézer-Luxus-Jánost előbb befogták.,mint a sáta házőrzőt!

Mit tettek a bukta kivédésére? Hozzácsapták a nyomozás itataihoz., mert így már senki nem kérheti ki I(aki nem gyanústott az ügyben) a gyanúsítottak is mnajd a nyomozás végén, ami várhatóan rosszabb esetben 2018- utánra húzódik, jobb esetben ( számukra hasznosabb esetben) 2018 előttre!

De ez a nagy buli, megvillantani egy balos részvételt - de csak azt - aztán gorsan bedugnoi a nyomozás iratai közé!

Patknyoktól - patkányhúzás!
Szókrakész
Ennyire hülyék az eszementpében?
Az egy dolog, hogy nála van, de ha nem hozhatta nyilvánosságra akkor még az mszp is baxhatja!!!
Keretszámokban lehetett vbeszélni, de részleteket nem tárhattak fel.

Majd most, hogy már nyilvánosságra hozhatóvá tették, most kell odafigyelni, hogy minden oldal nyomdába kerüljön, ne legyenek politikusok, pártok, intézmények nevei kihúzva, átírva, kihagyva, ...

Nosza fidesz!
Itt a nagy lehetőség.
Temessétek el a libsiket.
Ha nem közös sírhelyet vettetek!!!
lusta
@Szókrakész: Érdekes, nagy vehemenciával az ellenzéki oldal követeli a nyilvánosságra hozatalt, míg föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk valahogy ódzkonik mindettől. Számomora logikus lenne, hogy egy ekkora ziccert, lobogtatva és mindenki számára hozzáférhetően közzétéve, nem lehetne kihagyni. Mégsem akarják. Vajon miért?
telegdilaci
@lusta: Hazudnak megint valamit szokás szerint! már megszokhattuk! igazat nem lehet hallani tőlük,Gyurcsány a hibás ezért is!
Aki Én
Gondolom azért nem hozzák nyilvánosságra, mert a fidesz nem szerepel benne, viszont az előző vezetést szeretnék megkímélni a kellemetlenségektől. Azt eddig is tudtuk, hogy a fidesz elképesztően önzetlen, és híres emberbaráti szeretetéről, gondviseléséről.
Azt is eltudom képzelni, hogy ha valóban bírságra kerül sor, akkor azt a fideszesek fogják állni. Ha a társadalom ezt nem venné jó néven, akkor még az is előfordulhat, hogy feléled a békemenet.
De most komolyan: Valljuk be, hogy az ellenzékre egyedül a fidesznek van szüksége.
Szókrakész
@lusta: A bp közgyűlés nem csak fideszes, vagy csak mszpsz-s tagokból áll.
Közösen döntöttek mindenről.
Hunyó itt mindenki.
Az mszp azért veri a mellét, mert tudja, hogy fullon van fideszt kompromittáló adattal, ezért soha nem hozná nyilvánosságra.
Így azt a látszatot keltik, hogy ők tiszták, ők akarják, hogy kiderüljenek a dolgok.

Azért kíváncsi lennék arra a több, mint 50 kihallgatottra, alias tisztára sikált gyanúsítottra, azok nevére, párthovatartozására, ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.