Az NNI nyomoz, a Főügyészség szerint a tanácsadói szerződések és a projektmenedzsment környékén kell keresni az eltűnt pénzeket.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Persze Polték már az eredményt is tudják! =))
Eladott Ország
Ibolya Tibor fővárosi főügyész mióta dolga a bíróságnak a vád alátámasztása, kérdezem én, nem főügyészként? Ha a bizonyítandó tényhez nem kell hozzákapcsolni a bizonyítékot, akkor mégis mi a k*rva életért van Magyarországon ügyészség? Egy olyan ügyben, ahol egy parlamenti belépővel, diplomata­ útlevéllel és jó kormányzati kapcsolatokkal rendelkező tróger kezei között eltűnik több mint 200 milliárd forint (azaz a kártérítés halvány reménye nélkül magánembereket lopnak meg), az elkövető két hónap múlva koktélt szürcsölgethet a Bahamákon, ahelyett, hogy börtönben rohadna? Vagyis adott és ismert egy bűncselekmény, megvannak a tettesek, de az ügyészség előre megfontolt maszatolása miatt végül nem ítélik
el az elkövetőt? Ez a jogállam, b*sszátok meg? Ez az ügy bebizonyíthatta volna, hogy Magyarországon az igazságszolgáltatás nem fizetett statiszták csürhéje, amelynek kizárólag az a dolga, hogy állampárti utasításra futni hagyja a bűnözőket és felmentse a kormány bűntársait. De – amint látjuk – itt egyáltalán nem az a para, hogy valóban megszüntethető az eljárás, hanem konkrétan ez a cél. És nem elég, hogy soha nem fog kiderülni, milyen zsebekben landolt a jóhiszemű magyar emberek által összedobott 200 milliárd, hogy miként került közpénz oda, ahol semmi keresnivelója, nem elég, hogy a lóvá tett állampolgár a büdös életben nem látja viszont egy életen át kuporgatott vagyonkáját, de a felelősök is megússzák az összkomfortos háziőrizettel és örüljünk, hogy nem kérnek kártérítést a jogtalan fogvatartás miatt. Sötét, büdös, reménytelen középkor." Zömítek :Magyarországon az igazságszolgáltatás a fizetett statiszták csürhéje, amelynek kizárólag az a dolga, hogy állampárti utasításra futni hagyja a bűnözőket és felmentse a kormány bűntársait. Ez történt a Questor ügyben és ez fog történni 4-es metró ügyében. Erre garancia a Polpot főügyészség és Ibolya Tibor. Sajnos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.