Felnőtt emberek, de életükben nem volt még a kezükben térkép, és volt, aki a nevét sem tudta leírni. Bagon pár hátrányos helyzetű felnőtt elhatározta, hogy befejezi az általános iskolát, pedig van, aki negyven éve hagyta ott a tanulást. A gyereknevelés és a munkába járás is nehezíti a dolgukat, ráadásul hamarosan itt az osztályozó vizsga, és izgulnak, nehogy butának gondolják őket.

Forrás: Abcúg
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
50 éves vagyok, most leszek negyedikes.

Pergető?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cefi
50 éves vagyok, most leszek negyedikes.

Pergető?
aremy
@Cefi: azért lehet hogy ő már harmadjára lesz negyedikes.
Pergető
@Cefi: @aremy: Bravó! Láthatja mindenki, hogy csak a személyeskedéshez értetek és a veletek egyet nem értők bántalmazásához! Érveitek nincsenek, csak ingerülségetek!
Többek között az általatok preferált eszmét ezért is útálja a többség!
Cefi
@Pergető: Tényleg jó lesz ha elvégzed a negyediket. Beszarok a röhögéstől: többség, mi, bazdmeg...
Pergető
@Cefi: A hazai ellenzéket a következő választáson ismét leiskolázza a Fidesz! Próbálkoznak már mindennel ezek a levitézlett szerencsétlenek, de a többség tudja, hogy csak a gyűlölet és a hatalomvágy hajtja őket!
Sajnálom, de itt ismét a többség által megválasztott Fidesz fog kormányozni, bár gyűlölködőék mindent elkövetnek és az összes aljas és szennyes trükkjeiket bedobják! Hiába teszik!
Pergető
"és izgulnak, nehogy butának gondolják őket."

Ezen besírtam! Mégis, minek gondolnák másnak őket?
Cefi
@Pergető: Mikor Csaucseszku már a falnál állt, másodpercekkel a sortűz előtt, sugárzott az idióta fejéből, hogy ő az isten-császár, a nép szereti, és mindjárt megmenti. Rettenetesen elvakult és ostoba ember volt. Semmivel nem vagy különb. És ezt posztról-posztra bizonyítod.
Pergető
@Cefi: Az általad említett despotát nem demokratikus választás útján tették a hatalomba. Párhuzamot vonni vele szerencsétlen és ostoba dolog!
Cefi
@Pergető: Látod, jobb lenne ha nem válaszolnál. Nem a hatalomra jutása, hanem a vak ostobasága lett volna a példa.
Szerintem neked sosem lesz meg a negyedik.
nevemnick
@Cefi: csak remélem, hogy odáig nem jutunk el, ha maradt annak az izének a fejében valamennyi szürkeállomány. Ha nem, akkor...
Pergető
@Cefi: Ékes példát mutattál arra, hogy milyen ha a butaság szorgalommal párosul! Befejeztem veled a társalgást, mert nem érdekelnek a primitív trágárkodásaid!
Ilyen soros pénzen gyűlölködők nem érik el az ingerküszöbömet!
eszegfu
@Pergető: Lehet ezen "humorizálni". De tudod az én szüleim is csak 4 általánost végeztek el, 1 "irkával" meg 1 ceruzával -- ahogy apukám mondta --, mert dolgozniuk kellett, aztán meg jött a háboru, majd ujraépitették az országot. Az iskola hiánya nem feltétlenül igazolja az emberi butaságot... egyetemi végzettséggel is lehet valaki gondolathiányos, embertelen. Az meg, hogy még le is nézed azokat, akik akár most tanulnak meg csak irni-olvasni... szerintem ez nem "kis teljesitmény". De ugy tünik, hogy a Te/Ti "daliás többségetek"-re nem jellemző a másik megértése, esetleg támogatása... és akkor még Te/Ti beszéltek "gyülölködőékről", meg az az "összes aljas és szennyes trükkjeikről"?! Te/Ti mégis mit csináltok egy ilyen "egyszerü" hirnél is?! Ez nem bánt?!:(
A mesebeli bádogembernek is nagyobb a szive, a lelke...
Cefi
@Pergető: Erről beszéltem. Csak egy hangyapöcsnyi önálló gondolatot próbálj meg egyszer kipréselni magadból.
Clavigo
@Cefi: :) :) :) :) DDDD :) :) :) Ez a " Pergető " ,,nem véletlenül a " Bringás " nevű félkretén ??
Cefi
@Clavigo: Jó reggelt kívánok! :-))
Clavigo
@Cefi: :) :) :) :) DDDDDDDD :) :)...Gyanús volt...DDDDDD )))
Pergető
@eszegfu: Annyira szeret az ellenzék számolni, főleg a Fidesz többségével kapcsolatban, akkor itt is számoljunk már! Aki most 50 éves 1967- ben született. 1973- ban ment iskolába és 15 éves koráig járt, ami 1982. Ez a Kádár rendszer időszaka. Kötelező volt dolgozni és iskolába járni, mindenkink volt jövedelme. Nem volt háború, népirtás, forradalom.

Akkor miért is nem tudta valaki a nyolc osztályt elvégezni?
1. buta volt
2. iskolát került, nem tanult

Ezeket az embereket miért is kellene sajnálnom?
Cefi
@Pergető: ...még ehez is buta vagy...
Cefi
@Clavigo: Egy saját kezével írt "beismerő vallomás":

propeller.hu/itthon/3263267-pergeto-tarsai

Ennyit a gerincről és elvekről...
eszegfu
@Pergető: 10:48 Nem tudom, hol olvastál az én válaszomban,hogy Tőled akármilyen "sajnálatot" is elvárnék:?! Támogatni kellene őket, nem lenézni. A másik észrevételem: fogalmunk sincs, hogy milyen körülmények között voltak a Kádár rendszerben, igy ha csak most tanulnak, akkor ez már "elévülhetetlen bün"?! Én bizony értékelem, hogy képesek igy idős koruk ellenére is tanulni, vagyis előre néznek, nem hátra!
Pergető
@eszegfu: Nem nézem le őket, csak nem érdekelnek.
dr. prédikátor
@Pergető: Megint itt vagy félkerekű féleszű lánctalpas???Nem neked való az internyet!!!
Pergető
@dr. prédikátor: Liberáliskám! Csak személyeskedésre futja és személyeskedésre? Ezért pottyantok ki mindenhonnan, mert a többség nem vevő erre!
dr. prédikátor
@Cefi: A félkerekű féleszű legközelebbi nick neve : seggnyalonc!!!
dr. prédikátor
@Cefi: a félkerekű féleszű legközelebbi nick neve: seggnyalonc!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.