Az ország sürgősségi osztályain a szükséges 600 helyett 140 szakképzett orvos dolgozik. Az orvoskamara elnöke aggódó levelet írt a miniszternek. Az államtitkárság reagálása lenyűgöző.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
@papa.49: majd akkor, ha elvonják a plusz juttatásait.
Azt nem írják, hogy ebből a 140 szakképzett orvosból mennyi dolgozik a kormánytagok és csicskásai által preferált kórházakban.
papa.49
No faszkalap éger mikor fogsz sztrájkot hirdetni???
nevemnick
@papa.49: majd akkor, ha elvonják a plusz juttatásait.
Azt nem írják, hogy ebből a 140 szakképzett orvosból mennyi dolgozik a kormánytagok és csicskásai által preferált kórházakban.
aremy
@papa.49: @nevemnick: nálatok az igazság.Ja és amíg egy kis valaki volt az éger hogy verte a nyálát és amióta hogy megfizetik a kussolását mint a torokfájós szavát se hallani.
Nessy
A kedves mamája piros papucsár az államtitkárságnak, meg Balogh tiszteletesnek! Imával nem lehet traumás beteget ellátni! Bár őket szívesen ellátnám így!
Persze, hogy nincs "létszám hiány". Ahány helyen dolgozik másodállásban az orvos, ott mindenhol 1 - 1 főnek szerepel. Igy lesz 4 in 1! Gondolom, ha valamelyik potentátunk orra esik, azonnal megy érte az eset kocsi, és három orvos veszi kezelésbe azonnal.
Ugyanez egy mezei betegnél legalább kőt - három intézet utasítja el, mire egy fogadja, majd pár óra várakozás után legalább az adatait felveszik és egyszer csak őt magát is ellátják, És nem azért, mert lusta az orvos, meg az asszisztens, hanem mert már előtte várnak vagy huszan. Égert meg már domesztikálta pártunk és kormányunk, mint a többi qvasi érdekvédőt, kamarai elnököt, szakszervezeti vezetőt!
papa.49
@aremy: Emlékszem rá még a szoci kormányok alatt mindig elégedetlenkedett, most viszont méla kussban van a faszi!!!
Eladott Ország
"Balog Zoltán miniszter szerint nincs orvoshiány, mert ő irgalommal is tud gyógyítani, sterilizálni. Nem tudom, ki hogy van vele, de engem szinte bármikor fel tud bosszantani Balog Zoltán miniszter és lelkész úr. Mindig az a benyomásom: halvány fogalma sincs az országban élők problémáiról, ellenben mélységesen hisz abban, hogy elég kenetteljesen mosolyogni és többé­ kevésbé értelmezhetetlen kijelentéseket tenni, az megold mindent. Először is nem lelkészek, hanem szakpolitikusok kellenének. Másodszor nem politikai alapon kiválasztott pártkatonák, hanem hozzáértő kórházigazgatók, kancellárok, tankerületi vezetők és a fene tudja, milyen néven futó ellenőrök. Aztán nem erőből létrehozott, diktatórikus, ám tökéletesen működésképtelen, korrupt rendszerek, hanem a struktúrák teljes átdolgozása kellene, mielőtt a fejünkre dől az egész. Kenetteljes mondatokkal, hazug propagandával, a hatalomhoz hűséges, de dilettáns politikusokkal egy csirketelepet sem lehet működtetni, nemhogy egy egész országot. Semennyi imádság sem fog sterilizálni egyetlen szikét, egyetlen műtőt sem. Célszerű lenne ezt átgondolni, mielőtt a mostaninál is sokkal nagyobb baj lesz. Ugyanis baj már most is van. Nem kevés és nem kicsi. A rendszerek nem az abban dolgozók lelketlenségéről árulkodik, hanem a hatalomhoz dörgölőzők lelketlenségéről. De arról minden kétséget kizáróan. Odáig fogunk fejlődni,, hogy ki lesz írva: "KORHÁZ CSAK NER TAGOKNAK".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.