Erre az évre négyszázalékos GDP-növekedéssel számol a kormány, amit el­­sősorban uniós pénzből és béremelésekkel akar elérni. Amikor azonban három-öt év múlva elfogynak a közösségi források és saját lábra kell állni, gyorsan ki fog derülni: sem minőségben, sem mennyiségben nincs meg az a termelő tőke, ami a növekedéshez kellene – állítja lapunknak adott interjújában Mellár Tamás közgazdász, egyetemi tanár, az MTA doktora. Azt jósolja, hogy kevesebb lesz a munkahely, több a közmunkás, még inkább elmaradunk a visegrádi országoktól is. Az élénkítéshez muszáj lesz adósságot növelni, így viszont elszaladhat a büdzsé hiánya, vagyis előbb-utóbb megszorításokat kell bevezetni. Volt már ilyen.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Mit is mondott még? ˝... a külföldön dolgozók is hazaküldik a valutát.˝ A lengyeleknél már ez nem így van. A hosszú évek után vagy új családot alapítottak a kintlevők, vagy kivitték a családjukat. Haza már egyre kevesebbett utalnak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lusta
Mit is mondott még? ˝... a külföldön dolgozók is hazaküldik a valutát.˝ A lengyeleknél már ez nem így van. A hosszú évek után vagy új családot alapítottak a kintlevők, vagy kivitték a családjukat. Haza már egyre kevesebbett utalnak.
Csizmás Kond
...ha már ennyire tisztánlátóak, miért nem adnak tanácsot a pártjuknak, a kormánynak...miért itt minket oktatnak ?
RonaGyuri
@lusta: jól látod a dolgot, s tegyük hozzá, hogy ez dagadt műveletlen törpe, ahogy egyre jobban betonozza magát a hatalomba, még a reményüket is elvesztik abban, hogy valaha (belátható időn belül) normális világ lesz nálunk. Arról nem is beszélve, hogy agyament Európa fikázása is arra hajtja az embereket, hogy inkább a kinti életre rendezkedjenek be!
Hellcat
Azt a pénzt amit arra kapunk hogy felzárkózzunk azt ellopják a vityáék...aztán mikor már nem jön pénz jön a pofáraesés. A kivándoroltak sem fognak sokáig pénzt ahazküldeni...vagy viszik a családot vagy elhunynak az itthon maradt idős hozzátartozók. Ez önmagában kiteszi a GDP kb 3% át...
nyanya001
Remélem Orbánéknak is rossz végük lesz ...
A csuti bonsai nem fog az égig nőni !
lusta
@Hellcat: Tegyük hozzá, hogy maga Lézer Jankó mondá a hétvégén Vásárhelyen, hogy a juniós lovetta nem növelte a termelékenységet, a versenyképességet. Majd most fogja?
Aki Én
@Csizmás Kond: Nem oktatnak, csak próbálnak fényt gyújtani a fejedben.
Na azért tényleg kár...
Aki Én
@nyanya001: Igaz a mondás, és erre éppen ő a legjobb bizonyíték. Nála aztán tényleg vastag a vaj, de nem bír leállni a lopással, harácsolással.
Csizmás Kond
@Aki Én: ...érdekes hogy neked ott mindig ég valami...
Nessy
Ezt sokan tudták, tudják, de sajnos a jó nép nagy részét elvakítja a fénylő glória Orbán feje felett!
Nekik egyébként mindegy lesz, több generációra biztosítva van a vagyon, ami csak fialni fog! Aztán majd jöhet az emúttnyócév! Már kettő is lesz.
Nessy
@nyanya001: Tudod mi a bosszantó? Miután a gyerekek felnőnek, sőt az ember egyedűl marad, attól kezdve ő is "szingli".
nyanya001
@Nessy: Menjenek a jó k. anyjukba ezek a szemforgató senkiháziak.
Már azt sem tudják, hogy lopják ki a közpénzt.
Eladott Ország
b1.blog.hu/2017/02/12/lazar_lerantotta_a_leplet_orban_hazugsagarol
Mára 28 uniós tagállamból sikerült a 5. helyet elfoglalni, olyan országok mögött kullogva – természetesen a V4-es konkurensek mellett –, mint Románia és Bulgária.
Leegyszerűsítve Lázár szavait:felzárkózás, beruházás, versenyképesség-növelés helyett megettük a brüsszeli milliárdokat, ezek nélkül ma nem állna meg a lábán a magyar gazdaság.
Köszönjük miniszter úr őszinte szavait.
Pergető
Na megint beindult a huhogó kórus! Annyira szánalmas, ahogy próbálják a kormányt lejáratni, de eddig csak saját magukat sikerült a gyűlölködőknek!
2018-ban ismét bukta lesz nekik, de hatalmas!
Aki Én
@Pergető: Bárcsak igazad lenne, és az élet nem ezeket a ..jóslatokat" igazolná. De nem. Ha nyitott szemmel nézed. láthatod, hogy bányászbéka segge alatt járunk mindenben. De téged ez sosem zavart, mert hazaáruló vagy.
Pergető
@Aki Én: A hazaárulás a te műfajod. Mi hazafiak vagyunk és nem tűrjük az áruló csőcseléket!
elnyomott
@Pergető: Ki az a nekik?
Elárulom, az ország! A keveseknek korlátlan nyereség, gazdagság, hatalom, a többi ellen meg szabadságharcot folytatnak. Mert elhitetik, hogy gaz liberális hazaáruló az ország.
Mert ők mondják meg, ki a magyar, ki a honpolgár. Te pergetőkém, náluk honpolgár vagy, viselkedj is továbbra csak az eddigiek alapján, ne hozz rájuk csalódást. Megvan hozzá minden képességed!
eugen4402
@Pergető: Ha egy mód van rá, ne becsméreld a KORMÁNYT... Felnőtt emberek, le tudják ők járatni magukat, nem szorulnak a "huhogó kórus" szolgáltatásaira. :-)))
dr. prédikátor
@Pergető: Te meg a hazafiság!!! tudod mi vagy te???Egy nagy rakás szar vagy ,nem hazafi!!!Egy mocsok gerinctelen senkiházi vagy!!!
dr. prédikátor
Viktor aszopkin! élj anyáddal nemi életet!!!
Aki Én
@Pergető: Hát figyelj... szívesen vitatkoznék veled ezen, de sajnos tökéletesen alkalmatlan vagy minden vitára.
Húzd ki a fejed a nemzeti beteg seggéből, mosakodj meg, nézz körül és gyere vissza.
Pergető
@Aki Én: @dr. prédikátor: Veletek vitatkozni? A hörgésen kívül nem jön ki más belőletek! Engem meg nem érdekel a nyomorult sötét primitívség, így nem lesz beszélgetés!
Aki Én
@Pergető: Hát ezt nagyon sajnálom. A vehemens kormánypropagandád azt hitette el velem, hogy tudsz valamit, amit még senki nem mondott el. Tudsz valamit, ami elgondolkodtat, hogy mégis lehet valami pozitív ebben a kormányban. Van valami, amit még nem vettünk észre, és talán te leszel a nagy megmondó, megvilágosító ember...
De nem!
Te csak megerősítetted, hogy bizony emellett a kormány mellett nem szólnak észérvek.
Pergető
@Aki Én: Mégis ez a kormány fogja nyerni a választást! :-)))))))))))))
Aki Én
@Pergető: Sajnos ez sanszos :(
A magadfajták túlburjánzása miatt ez a társadalom megérett a pusztulásra.
Pergető
@Aki Én: Furcsa a demokrácia fogalmad! Ha az Orbánt támogatók vannak többségben miért is baj az neked? Mert nem a te politikai csoportodat támogatja a többség? Na ilyenkor kell fejet hajtani a többségi akarat előtt, nem pedig áskálódni! Tessék tudomásul venni, hogy nem a te csoportodat preferálja a lakosság!
silber13
@Pergető: Veled, mint okleveles szellemi toprongygyal vitázni? Ne röhögtess már! Nulla vagy , foglalkozás nélküii ingyenélő. nótórius hazudozó.Ennyi vagy, egy kisstílű vizesnyolcas!:-)))
lusta
@Pergető: Hát nyerje. Egyébként drága sztrovacsek, sorolja már fel miben és miért tévedett Mellár.
Pergető
@lusta: Pusztán a lényegben. Orbán talpra állította a gazdaságot!
Cefi
@Pergető: A faszom van többségben nem a fideszállatok. Csak nem mennek szavazni az emberek, mert nincs kire. Na az a többség te gyilkos gerinctelen csicska. Majd a lámpavason himbálózv a többségezz. Helyedre floki.
Pergető
@silber13: @Cefi: Nektek nem osztottam lapot makákók! :-)
silber13
@Pergető: Ne lökd a süket szövegedet Tabaki! Mert az vagy: Tabaki!:-))
Pergető
@silber13: Már írtam! Neked nem osztottam lapot öcsi!
Aki Én
@Pergető: Talpra állított gazdaság...???
Mondtam már öreg lúzer, húzd ki azt a nagy fejedet...
lusta
@Pergető: Valami konkrétumot. Tudja ez olyan, mint a hőbörgő szomszédom. Szerinte a zemberek egyáltalán nem törődnek a környezetükkel, mindenütt szemét, meg szemét, törött üvegek. A múltkor is a hernyóból battyogott hazafelé és a járdán heverő törött üveg megvágta a kezét. Valahogy így állította talpra a gazdaságot a sorosbérenc felcsúti kis tolvaj pocakos zsebcézár.
Pergető
@lusta: Maradjunk a statisztikáknál. Ezt még az EU is elismeri!
silber13
@Pergető: Természetesen ezek fognak nyerni! Mindent bevetnek, csalát, hazudozást soha be nem tartandó igérethhalmazokat, megfélemlítés Olyan együgyű és buta fajankó nyaloncok, tapsomcok és egyéb bérencek hordáját, smibe te is beletartozolt
Pergető
Az idióta libsi cerkófok ideggyenge gyülekezete pedig nekilát megint a többség ellen uszítani és vinnyogni!
A Fidesz köszöni, neki elég, ha kormányon marad, míg ezek órákat hurcolnak a Széll Kálmán térre és elégedetten vigyorognak a hőstettük és a joint bódulatában!
Pergető
Újra felmakogtak a cerkófok! Addig nem válaszolunk nekik, míg emberi hangot nem tudnak kiadni ezek az állatok! :-)))))))))))))))
silber13
@Ludmilla: Persze,hogy tudja, mindegyikük notorius hazudozó Ez a félkegyelmű ta ivadék a maga sekélyes mikro szintjén, a csúti víziló meg makro szinten!kács

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.