Nem is tartott szombaton semmiféle rendezvényt a Demokratikus Koalíció - tudta meg a B1 blog. A párt tisztújító kongresszusa március 4-én lesz, de a pártelnökre online lehet voksolni, s a szavazás napokkal ezelőtt lezárult, így pénteken vagy akár csütörtökön is kiadhatták volna szombati közleményüket a 98 százalékos többségről. A Gréczy Zsolt által vezetett sajtóosztály azonban szándékosan Botka László beszédéhez igazította kommünikéje nyilvánosságra hozatalát.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
@Béla333: Nem tudod? Ez a fricska benne! :P Valld be, szerelmes vagy Feribe! Ki nem hagynál egy ziccert sem, hogy ne emlegesd! )
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@karma1: 21.53
Az online voksolás szerintem titkos nem lehet!
Egyébként meg bátor dolog, hogy nyíltan vállalnád a véleményed és hogy Gyurcsány biztos nem alkalmazna retorziót azok ellen, akik nem szavaznak rá, de kérlek csak annyit gondolj végig, hogy ha a munkahelyi főnököd alkalmasságáról kellene szavazni, te bátran, nyíltan szeretnéd a szemébe vágni, ha alkalmatlan, bízva abban, hogy biztos nem rúg ki, vagy a fizetésemelésnél nem fog erre gondolni?
Nem az az igazi vélemény, amit retorziók nélkül adhat le az ember?
Nálunk még nincs akkora demokrácia, nem lehet abban bízni még egy pártelnök szavazásnál sem, hogy az ellenvéleményt kultúráltan tudja az érintett kezelni!
De mégegyszer: ha ennek a pártnak a tagjai ezt elfogadják, a szabályzatukban így szerepel, akkor tegyék! De ez nem egy demokratikus megoldás, szerintem!
Nessy
Kérem szépen, a XXI. században élünk. Sok országban műkszik az internetes voksolás, pl, Trump sem kevés szavazatot kapott így.
Béla333
@Nessy: 07.37
Meg az elektronikus aláírás is sok helyen működik a világban, csak éppen nálunk nem!
Így ha elektronikusan szavazol, akkor alá kell írni a neved, hogy ezt bizony te írtad?
Akkor ez nyilvános, nyílt szavazás, nem?
karma1
@Béla333: Lehet ugy is szavazni, hogy az e-mail cimedet nem kell hozzaadnod, azt incognito lehet megtenni. (Ugyanugy, mint ahogy le tudod tiltani a mobilodon a szamodat is, ha nem akarod, hogy a hivott fel kijelzojen megjelenjen a szamod. Ilyenkor a "Private number" jelenik meg. Ennek hatranya, hogyha Te ilyet kuldesz, akkor visszahivast se varhatsz az illetotol, nem tudja, min hivjon vissza.)
de ezek reszletkerdesek: speciel rossztol kerdezted meg, hogy megmondja-e a fonokenek a szemebe a velemenyet: en megmondtam. (Az is igaz, hogy annyit cseszegetett a fonok a semmiert, hogy elhataroztam, megmondom neki a velemenyemet, es utana akar ki is rughat - belekalkulaltam a lehetosegek koze... Aztan a pengevaltas vegen a fonok rohogott egy jot, kozolte, hogy szerinte a vitatott kerdesben nekem van igazam, es bar o is gondolkodott azon, hogyha nem tetszik a velemenyem, akkor kirug, de rajott, hogy az erveim megalljak a helyuket.)
Na most: ha mondjuk 200 ezer emberbol csak 70 ezer szavazna ram, szerinted mi a fenet tudnek kezdeni 130 ezer nem ram szavazoval? Kizarom oket a partbol? Es akkor kinek a fonoke leszek? 70 ezer parttage?
Szerintem nem lehettek volna retorziok, Gyurcsany eppen demokrata, es eppen ezert el is fogadta volna a negativ velemenyeket.
coni
A DK és Gyurcsány közé egyenlőségjelet lehet tenni. Így kizárt, hogy bármilyen szavazáson ne őt választanák, tudva, hogy a párt szavazóit Gyurcsány személye vonza be. Gyurcsány hasonló képességekkel rendelkezik mint Orbán. Jól tudja manipulálni az embereket. Csak kormányozni nem tud(ott) egyik sem. Így szavazőik érzelmi és nem értelmi alapon támogatják őket.
Botka is tudja, hogy ezzel a manőrével eléri az MSZP célját, megtartja a kényelmes ellenzéki képviselőhelyeket és a Fidesz 2/3-át is biztosítja azzal, hogy azokon a helyeken ahol a Fidesz gyenge erős embert indít, hogy megossza az ellenzéket (lásd Veszprém Mesterházy Kész Zoltán ellen) A Fidesszel lép választási szövetségre, hogy kigolyózzák a tényleges ellenzéket. Az MSZP átveszi az LMP helyét, a mór megtette kötelességét alapon.
glorianna
@Béla333: 21:28
Nem kellene összemosni egy államfőválasztást, aminek a játékszabályait törvény írja elő, a pártelnökválasztással, amit egy - lássuk be, egyre jobban marginalizálódó - párt alapszabálya szorít keretek közé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.