A szerződésben vállalt határidő előtt és költségkereten belül elkészült a nyári vizes világbajnokság központi létesítménye, amelyet Duna Arénának kereszteltek el - jelentették be kedden délelőtt. A hírhez tartozó MTI-kép szerint ez majdnem igaz. Az, hogy költségkereten belül készült el, az kb. ugyanennyire igaz. Az első hírek szerint ugyanis 8 milliárdba került volna az uszoda, ehhez képest cirka 40 milliárd forint lett csak ez az épület, mindennel együtt pedig 100 milliárd körül lesz a világbajnokság költségvetése. Az igaz, hogy mire megkötötték az uszodára a szerződést, akkor már szó sem volt a korábban ígért 8 milliárdról, 38 milliárdról állapodtak meg. "Ez a nap az összefogásról, a magyar tehetségről és az ígéretek betartásáról szól" - jelentette ki az egyes kiemelt jelentőségű budapesti beruházásokért felelős kormánybiztos, Fürjes Balázs a keddi ünnepélyes eseményen.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
költségkereten belül??? A pofám leszakad hisz majd 4szeresébe került! =))
namihami
Szerencse, hogy az olimpia ugrott, mert a látható tapasztalatok és áremelkedések mellett a végén olyan lett volna a központi stadion, mint egy nagyobb csűr vagy pajta. Igaz, népiesch, magiarosch és jelleghzetesch lenne. Egyéniránt ez az uszoda valóban nem parkolóház, inkább egy igazi '60-as évek beli moszkvai szocreál irodaház.
Nessy
Melyik költség keretre gondoltak? A 29 milliárdra, vagy a 110 milliárdra?
Ez már tényleg a pofátlanság teteje!
RonaGyuri
az ilyen Fürjes szerű ócska trógerekre akarnak többezer milliárdot bízni! =))
namihami
@RonaGyuri: És bíznak is. Fürjes elvtárs jó elvtárs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.