Miniszterelnök úr, Viktor!   Talán nem bánja, ha így, a keresztnevén szólítom, akkor se kérte ki magának, amikor a Kossuth téren sok ezren skandáltuk. Meg hát, ha két embernek elszámolnivalója van egymással, akkor olyan snassz vezetéknéven szólítani a másikat. És nekem éppenséggel van némi elszámolnivalóm Önnel. Nem olyan sok. Csak a hitem, a reményem, az álmaim.  Mert szégyellném magam. Ön helyett. Másfél évtized telt el. A bársonyszékből emberkedő, nagyképű, tahó bolsi pedig ma 2017-ben, nem más, mint Ön, Viktor. "Uramisten, ki ez az ember?" - kérdezem magamtól egy napja. Talán Önnek is néha bele kellene néznie a parlamenti Wc tükrébe, és feltenni ezt a kérdést. Ha érdekli még egyáltalán a válasz, azt biztosan nem a prosztó altesti poénkodáson remegő tokával, joviálisan röhögő öltönyös prolik fogják megadni a bársonyszék mögötti padsorokból. Hanem azok a milliók, akik Önre bízták nem csak a sorsukat, de a reményeiket és álmaikat is. És, akiket ezzel a felböffenéssel aljasabb...

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
@Horizont: én is voltam fideszre szavazó. '98-ban. Életem legnagyobb tévedése volt! Ma már még az ex anyósomat is többre tartom...Pedig az sem piskóta... :) Fidesznél aljasabb lény nincs e Földön!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
A cikk óriási összefoglalás, de a hozzászólások viszik a pálmát. Érdemes olvasgatni a cikk alatt :)
Nagy Mária
@cikicakk55: Tudod mindenkinek van egy története, s valahol mindenkinek rohadtul fáj valami, s olyankor még nehezebb józan ésszel felfogni ami körülötte zajlik, pedig nem ezt érdemelné egy ledolgozott élet után. Te egy nagyon tisztán látó, okos és erős asszony vagy, most elsősorban a családodra koncentrálj. Ha tudok segíteni, írj üzenetet.
Kellenek ezek a személyes sorsok is, amit leírtál, mert ezzel is lehet nyitogatni az emberek szemeit, s erősíteni az emberek egymás iránti empátiáját, ez összefogásra serkentheti a széthúzókat.
cikicakk55
@Nagy Mária: Köszönöm Marika! Túl van a műtéten a párom,de valami technikai hiba miatt holnap reggel CT-re kell vinni.Jelenleg kómában tartják,de nem értem,hogy tudott 2x is telefonálni az este folyamán,ha egyszer kómában van.A beszédjén érezni lehetett,hogy nincs képben,mert össze vissza beszélt.Az első telefonálásakor hallottam,hogy a nővér rá szól,hogy maradjon nyugton,tegye le a telefont.Azt hittem elvették tőle,de kb 10 perc múlva újra hívott.Most már biztos elvették,mert nem hívott azóta.
Igen,igazad van,mikor az ember ilyen nagy bajban van sokkal jobban felerősödnek az érzések.Aki nem érzi úgy,hogy egy hajszálon függ a saját,vagy a társa,esetleg a gyereke élete,az nem érzi mennyire fontos embernek maradni minden probléma mellett is.nagyon nagy szükség lenne az összetartásra,mert mi a kis emberek csak egymástól az összefogásunktól várhatjuk a sorsunk javulását.Egyetlen politikus sem fogja megnyitni a pénztárcáját,vagy kockára tenni az eddig megszerzett vagyonát,azért hogy az ország 4 millió szegényének jobb élete legyen.Nekik így jó,mert nincsenek anyagi gondjaik,nekik ha a családtagjuk ilyen helyzetbe kerül mint az én párom is,azonnal ott az orvos,soron kívül a legjobb ellátást kapja.Nem agyonhajszolt nővérekre lesz bízva az életük.Az Ő rokonaik biztos nem tudnának kómás állapotban telefonálni,mert legalább 5 nővér lesi minden mozdulatát.Ha sülyed a hajó,az ország össze dől,mert már nem lesz aki megkeresse nekik az elrabolni valót,akkor meg ülnek a repülőre és mennek az eldugott milliárdjaik után.Ez amit most csinál a Fidesz és az ellenzék,ez egy színjáték.A népet át kell baszni,hogy elhiggyük jobb lesz.A hátunk mögött azonban egymást támogatva,egymás disznóságait fedezve élik a napjaikat.Egészségben,gazdagságban.Nagyon rossz olvasni,hogy ezek a mocskos politikusok miatt a nép marja egymást.nem egymáson kéne elverni a port,nem egymáson kéne a tehetetlenségünket, az elkeseredésünket levezetni.A Fidesz pártiak sem gazdagabbak,mint az ellenzék pártiak.valamiért ők a...
Nagy Mária
Minden jól fog sikerülni, bízzál a saját és párod erejében. Én nem vagyok egyébként biztos abban, hogy minden összeharácsolt milliárdjaikkal jobb életük van (a lelki életre gondolok) politikusainknak. Én akkor tudok nyugodt szívvel lefeküdni este, ha tudom, hogy megtettem azt, ami bensőmből fakadó feladatom volt, segítettem, akinek tudtam.
Egyetlen fillérjükért sem adnám el a belső békémet, lelkiismeretemet. Csak így tudom megoldani a körülöttem lévő bajokat, problémákat. Akad belőle pedig elég sok, munkahely-oktatás, családban idős, beteg szülő, a gyermekeim munkája, unokáim, akiket alig látok, mert 200 km a távolság.
Én is mindenhol arról írok, hogy félre kellene már tenni, hogy ki milyen párti, mert összefogásról, egymás iránti együttérzésről csak akkor beszélhetünk, ha mint emberek értjük meg egymást. Ezt szeretném nagyon megélni!
Szívből kívánok gyógyulást, kitartást, sok erőt neked és családodnak.
human
@Pálinkafőző Rézüst: @Horizont: Első szavazásom 1998-ban volt. A fideszre szavaztam. Gondoltam a fiatal generáció majd újat hoz. És most ott tartunk, hogy visszajött a pártállami idő. Az összeírások, a megfelelések, a cenzúra, a propaganda kora. :(
Nálam az a pont volt a vízválasztó, mikor kiderült, hogy Torgyán mégis összeáll a fidesszel. Ott vesztette el a fidesz a bizalmamat. Mint gazdálkodó család sarja Torgyánt a gazdák megcsúfolásának tartottam. Teljesen hiteltelen bohóc volt számomra. És ezzel állt össze Orbán. Akkor megmutatta mennyire jellemtelen ember.
human
Most olvasom a levél alatti hozzászólásokat. Aki a jobbikra szavaz az ilyenekkel vállal közösséget. Ezen az sem segít, ha nem szeretik Orbánt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.