Miniszterelnök úr, Viktor!   Talán nem bánja, ha így, a keresztnevén szólítom, akkor se kérte ki magának, amikor a Kossuth téren sok ezren skandáltuk. Meg hát, ha két embernek elszámolnivalója van egymással, akkor olyan snassz vezetéknéven szólítani a másikat. És nekem éppenséggel van némi elszámolnivalóm Önnel. Nem olyan sok. Csak a hitem, a reményem, az álmaim.  Mert szégyellném magam. Ön helyett. Másfél évtized telt el. A bársonyszékből emberkedő, nagyképű, tahó bolsi pedig ma 2017-ben, nem más, mint Ön, Viktor. "Uramisten, ki ez az ember?" - kérdezem magamtól egy napja. Talán Önnek is néha bele kellene néznie a parlamenti Wc tükrébe, és feltenni ezt a kérdést. Ha érdekli még egyáltalán a válasz, azt biztosan nem a prosztó altesti poénkodáson remegő tokával, joviálisan röhögő öltönyös prolik fogják megadni a bársonyszék mögötti padsorokból. Hanem azok a milliók, akik Önre bízták nem csak a sorsukat, de a reményeiket és álmaikat is. És, akiket ezzel a felböffenéssel aljasabb...

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
@Horizont: én is voltam fideszre szavazó. '98-ban. Életem legnagyobb tévedése volt! Ma már még az ex anyósomat is többre tartom...Pedig az sem piskóta... :) Fidesznél aljasabb lény nincs e Földön!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@Horizont: én is voltam fideszre szavazó. '98-ban. Életem legnagyobb tévedése volt! Ma már még az ex anyósomat is többre tartom...Pedig az sem piskóta... :) Fidesznél aljasabb lény nincs e Földön!
Cefi
@Horizont: Érdekes és tanulságos. Aki írta, nem vádolható azzal, hogy "gyöpösagyú", mert élt az előző rendszerben. Tisztán látó, gondolkodó ember írása a mai magyar valóságról. Külön köszönöm hogy megosztottad, jó látni, hogy van még remény, hogy van még önállóan gondolkodó ember az országban. Mégegyszer kösz.
Nagy Mária
@Horizont: Kicsit szipogok a levélen. Nagyon eleven képek jöttek elő, ahogyan a fiam minden kabátján kokárda volt. Lelkes és optimista volt, ma már nem az. Hit, remény, álmok, a legfontosabbakat vették el a fiataloktól.
Szókrakész
Csak kérdem a sok agymosott hülyét, hogy miben reménykedtek.
Mit adott, nyújtott volna nekik OV, hogy hittek benne, az agymposaó dumáiban.
Ez csak egy Show és Orbánc az egyik csicskája.
Az igazi tet(v)teseket kell kicsinálni.
Ha OV bukna(bár tenné) azonnal tolnának valaki más idiótát, tébolyda pozitívat a helyére.
Gyurcsányt se véletlen tartják életben.
Pedig lejárt szavatosságú, rothad az egész amit ránk sózna.
De odafönt eldöntötték, hogy a magyar színpadra dobjanak be egy ilyen bohócot is.
nyanya001
Nem semmi a hozzászólások az Alfahírnél ...
Nagy Mária
@Horizont: "Csak közben elvett mindent." Nagyon szeretném megélni amikor ezt a mindent visszavehetjük. Látom a gyerekeim fiatal kora rosszabb, mint az enyém volt az átkosban, legalább az unokáimnak lenne jobb.
quadrocopter
Azért az "ember" megfogalmazás eléggé erős egy Orbánra! Egy sunyi bűnözőre!
Borsodi
@Pálinkafőző Rézüst: Én is rájuk szavaztam azt hittem jól döntöttem,de rájöttem,hogy életem legrosszabb döntése volt,megbízni egy roma miniszterben.
cikicakk55
Nagyon elszomorít,amit az online újságokban olvasok.A Fidesz egy kemény csoport,az ellenzék meg apró pártokra hullott semmit nem érő senkik.Olyanok mint az óvodások .Az évekkel ezelőtti dolgokra hivatkozva kérnek kivizsgálásokat,tesznek feljelentéseket,nevetség tárgyává züllesztik a parlamenti közvetítéseket .Már azon röhögünk,hogy a több mint 300 ember helyett talán 10 ember lézeng az országházban.még csak nem is a büfében múlatják az időt,mert látszik az asztalukon,hogy érintetlen.Mocskolják,egyre durvább szavakat használva mutatnak példát a népnek.Engem még is jobban aggaszt,hogy a nép azok akik a 4 millió szegény embert képviselik,szintén nem különbek.nem összeállnak,hanem egymást mocskolják.Azt már elég régóta tudjuk,hogy törvényes választással a Fideszt nem tudjuk eltávolítani.Érdekes módon mikor a Fidesz volt ellenzékben megtudták oldani,hogy buszokat küldtek az országban széjjel,akik szállították a békementeseket Pestre.Még arra is volt pénzük,hogy lengyeleket hozzanak be.igaz,egy szót sem értettek,de megérte nekik,mert világot láttak.Most a nép azt csinálja,hogy egymást pocskondiázzák.A Fidesz szimpatizánsok mocskolják az ellenzéki szimpatizánsokat,még vissza felé is ugyan ez megy.Előkerültek a " kurva anyázások, az ondószökevény, a csicska f...sz szopó,a köcsögözés, a szakadt volna fejed az anyádba,stb. nem írnám le mindet,mert az egy egész oldal lenne.Ti is ismeritek.Ezt az országot már nem az ellenzék segítségével tudjuk megszabadítani a diktátortól,hanem egy komoly összefogással.A szegények kb 4 millió,abból kivonjuk a gyerekek és a mozgásra,képtelen idős embereket és még így is marad 2 millió.A legutóbbi statisztika szerint 42% a bizonytalanok száma.Ez is kb 2 millió embert jelent.Ha lenne olyan elkötelezett ember,aki anyagilag megteheti,hogy finanszírozná a tömegek felszállítását Pestre és meg tudnák oldani egy akár több napos tüntetést is,az talán a kételkedőkre és a szegényekre is hatással lesz.,újra kezdenek majd bízni.Eddig csak azt kaptuk,hogy ha...
cikicakk55
@cikicakk55: Folytatás,mert nem ment át minden.tehát eddig is csak azt kaptuk,hogy mit rinyálunk,ha internetre futja,akkor jó létben élünk.El nem tudják képzelni mi mindenről mondunk le minden hónapban az internet miatt.Az fiatalabb gyerekünk kissé későn született. 42 éves voltam és most ő jelenti nekünk az erőt a kitartást.érte teszünk mindent,mert mi már fáradtak,betegek vagyunk,de érte érdemes minden nap újra össze szedni magunkat.Nem fizetünk kábel tévét,nem jár a gyerek strandra, a barátaival egy kólára sem ül be,nem jár moziba,koncertekre. Egy pár cipője van,egy téli kabátja,2 nadrágja,2 pulóvere és pár pólója .Duriból vásárolunk. Egy héten egyszer eszünk olyan főtt ételt,amiben hús is van. Kell a gyereknek,mert 193cm magas és csak 71kg. az érettségin is jó volt az internet,mert a tételek kidolgozása a neten könnyebb volt .Most mentőápolónak tanul,az idén vizsgázik általános ápolóiból,ahhoz is jól jön az internet.Újságokat nem járatunk,rádiónk nincs( illetve egyik sem működik.)így nekünk csak az internet az ablak a nagyvilágra. Egyébként is most nagyon magam alatt vagyok,mert a férjem csütörtökön műtik .Agyműtétje lesz. Két elektródát ültetnek az agyába,mert parkinson kóros.?Már csak ez az egy lehetőség maradt,mert a gyógyszerek már nem nagyon használnak,ráadásul tönkre tették már a máját,gyomrát,epéjét,és a bélműködését. na de nem is magamról akartam írni.
Tehát kéne pár olyan elkötelezett ember,aki vállalná,hogy össze szedi az ország szegényeit.Vállalkozók is segíthetnek,akik iserik az adott környéket és egy megbeszélt helyre vinnék az embereket.Itt már csak egy legalább egy hetes kemény tüntetés az amitől várhatunk valamit.A vidéki embernek kenyérre nincs pénze,nem hogy busz vagy vonatjegyre több ezer forintért.ha több napig ott lesznek,akkor önkéntesek is kellenének,akik egy kis zsíros kenyeret,paprikával,hagymával vagy valami más egyszerű ételt adnának nekik.Állítólag a bizonytalanok száma 42% az is kb 2 millió ember. Ha nagyobb csoport jelenik meg a parlament...
Nagy Mária
@cikicakk55: Nagyon jól látod, sajnos sokan élnek úgy, ahogyan ti is. Kitartás nektek és bízzunk a fiatalokban!
cikicakk55
@Horizont: Nagyon szépen köszönöm! Elnézést a kifakadásért,de tegnap mikor olvasgattam a hozzászólásokat,az egyébként is megtépázott idegeim felrobbantak.Rossz látni,hogy már a szegény a szegénynek is a farkasa.Ha mi nem fogunk össze,akkor ennek az országnak nem lesz jövője.Legalább a nép ne bántaná egymást,hisz mindenkinek az az érdeke,hogy élhetőbb jövőnk legyen.ha nekem és a korom belieknek nem is,de a gyerekeink és az unokáink még lehetnének boldog magyarok,nem külföldre szakadt emberek,akik a saját hazájukból a saját vezetőik miatt menekülnek el. Holnap lesz a műtét.Ott akartam lenni,de reggel fél7-től délután 4-ig tart a műtét,utána meg az intenzíven lesz,nem lehet látogatni.Majd pénteken.
cikicakk55
@Nagy Mária: Köszönöm szépen Marika! Tőled is elnézést kérek,az offolásért,hisz nem azért írtam,hogy sajnáltassam magam,csak most valahogy nehezebben viseltem el,hogy szidják egymást az emberek,pedig akik ide írnak azok nem az úri elitből valók,hanem ugyan olyan megvezetett,kihasznált emberek,mint a többiek. Olyan kár egymást szídni,mikor ugyan az lenne az érdekünk.Akik a gengszterváltáskor is már felnőttek,dolgozók voltak,azok látják,hogy eddig mindegyik kormány csak a nép vérét szívta.nekünk kis embereknek kéne megmutatnunk,hogy igen is össze tartunk,mert ezzel a marakodással csak a politikusok malmára hajtjuk a vizet.Ne higgyük azt,hogy ha nem a Fidesz nyer,akkor jobb lest nekünk.Akkor sem lesz jobb ha a Fidesz nyer.Az biztos,hogy akik valamelyik párton belül vannak,akár hatalomra jutnak,akár nem,az Ő fejük nem fog fájni,hogy miből fizessék ki a gyógyszereiket, a rezsit,az internetet.
Aki Én
A cikk óriási összefoglalás, de a hozzászólások viszik a pálmát. Érdemes olvasgatni a cikk alatt :)
Nagy Mária
@cikicakk55: Tudod mindenkinek van egy története, s valahol mindenkinek rohadtul fáj valami, s olyankor még nehezebb józan ésszel felfogni ami körülötte zajlik, pedig nem ezt érdemelné egy ledolgozott élet után. Te egy nagyon tisztán látó, okos és erős asszony vagy, most elsősorban a családodra koncentrálj. Ha tudok segíteni, írj üzenetet.
Kellenek ezek a személyes sorsok is, amit leírtál, mert ezzel is lehet nyitogatni az emberek szemeit, s erősíteni az emberek egymás iránti empátiáját, ez összefogásra serkentheti a széthúzókat.
cikicakk55
@Nagy Mária: Köszönöm Marika! Túl van a műtéten a párom,de valami technikai hiba miatt holnap reggel CT-re kell vinni.Jelenleg kómában tartják,de nem értem,hogy tudott 2x is telefonálni az este folyamán,ha egyszer kómában van.A beszédjén érezni lehetett,hogy nincs képben,mert össze vissza beszélt.Az első telefonálásakor hallottam,hogy a nővér rá szól,hogy maradjon nyugton,tegye le a telefont.Azt hittem elvették tőle,de kb 10 perc múlva újra hívott.Most már biztos elvették,mert nem hívott azóta.
Igen,igazad van,mikor az ember ilyen nagy bajban van sokkal jobban felerősödnek az érzések.Aki nem érzi úgy,hogy egy hajszálon függ a saját,vagy a társa,esetleg a gyereke élete,az nem érzi mennyire fontos embernek maradni minden probléma mellett is.nagyon nagy szükség lenne az összetartásra,mert mi a kis emberek csak egymástól az összefogásunktól várhatjuk a sorsunk javulását.Egyetlen politikus sem fogja megnyitni a pénztárcáját,vagy kockára tenni az eddig megszerzett vagyonát,azért hogy az ország 4 millió szegényének jobb élete legyen.Nekik így jó,mert nincsenek anyagi gondjaik,nekik ha a családtagjuk ilyen helyzetbe kerül mint az én párom is,azonnal ott az orvos,soron kívül a legjobb ellátást kapja.Nem agyonhajszolt nővérekre lesz bízva az életük.Az Ő rokonaik biztos nem tudnának kómás állapotban telefonálni,mert legalább 5 nővér lesi minden mozdulatát.Ha sülyed a hajó,az ország össze dől,mert már nem lesz aki megkeresse nekik az elrabolni valót,akkor meg ülnek a repülőre és mennek az eldugott milliárdjaik után.Ez amit most csinál a Fidesz és az ellenzék,ez egy színjáték.A népet át kell baszni,hogy elhiggyük jobb lesz.A hátunk mögött azonban egymást támogatva,egymás disznóságait fedezve élik a napjaikat.Egészségben,gazdagságban.Nagyon rossz olvasni,hogy ezek a mocskos politikusok miatt a nép marja egymást.nem egymáson kéne elverni a port,nem egymáson kéne a tehetetlenségünket, az elkeseredésünket levezetni.A Fidesz pártiak sem gazdagabbak,mint az ellenzék pártiak.valamiért ők a...
Nagy Mária
Minden jól fog sikerülni, bízzál a saját és párod erejében. Én nem vagyok egyébként biztos abban, hogy minden összeharácsolt milliárdjaikkal jobb életük van (a lelki életre gondolok) politikusainknak. Én akkor tudok nyugodt szívvel lefeküdni este, ha tudom, hogy megtettem azt, ami bensőmből fakadó feladatom volt, segítettem, akinek tudtam.
Egyetlen fillérjükért sem adnám el a belső békémet, lelkiismeretemet. Csak így tudom megoldani a körülöttem lévő bajokat, problémákat. Akad belőle pedig elég sok, munkahely-oktatás, családban idős, beteg szülő, a gyermekeim munkája, unokáim, akiket alig látok, mert 200 km a távolság.
Én is mindenhol arról írok, hogy félre kellene már tenni, hogy ki milyen párti, mert összefogásról, egymás iránti együttérzésről csak akkor beszélhetünk, ha mint emberek értjük meg egymást. Ezt szeretném nagyon megélni!
Szívből kívánok gyógyulást, kitartást, sok erőt neked és családodnak.
human
@Pálinkafőző Rézüst: @Horizont: Első szavazásom 1998-ban volt. A fideszre szavaztam. Gondoltam a fiatal generáció majd újat hoz. És most ott tartunk, hogy visszajött a pártállami idő. Az összeírások, a megfelelések, a cenzúra, a propaganda kora. :(
Nálam az a pont volt a vízválasztó, mikor kiderült, hogy Torgyán mégis összeáll a fidesszel. Ott vesztette el a fidesz a bizalmamat. Mint gazdálkodó család sarja Torgyánt a gazdák megcsúfolásának tartottam. Teljesen hiteltelen bohóc volt számomra. És ezzel állt össze Orbán. Akkor megmutatta mennyire jellemtelen ember.
human
Most olvasom a levél alatti hozzászólásokat. Aki a jobbikra szavaz az ilyenekkel vállal közösséget. Ezen az sem segít, ha nem szeretik Orbánt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.