Elképesztő médiatámadásra panaszkodott B. Krisztián, az orvos, akit első fokon már elítéltek volt szeretőjének lúggal történő megcsonkítása miatt.

A másodfokú ítélethirdetés előtt utoljára szólalhatott fel B. Krisztián, aki valaha a Budai Irgalmasrendi Kórház főigazgatója volt. A vádlottat első fokon bűnösnek mondták ki abban, hogy 2013 márciusában maszkot viselve megtámadta volt barátnőjét, Renner Erikát a nő saját otthonában, elkábította, majd maró lúggal leöntötte a nemi szervét.

Lúggal leöntött nő: megszólalt a vádlott orvos

Az orvos az utolsó szó jogán összeszedetten beszélt, azt állítva, ő csupán ártatlan áldozat ebben az ügyben. Szerinte jogos igény, hogy megtalálják a valódi elkövetőt, ám ehelyett a kezdettől rá szűkült le a nyomozás. Bizonygatta, hogy az ő konfliktuskezelési eszköztára teljesen más, hiszen nem 16 éves már.

"Ez egy terv?"

B. Krisztián szerint értelmetlen azt mondani, hogy birtoklási vágyból követte volna el a lúgos támadást, amiatt, hogy ha már nem az övé a volt barátnője, másé se legyen. Ennek ellentmond, hogy eleve házas emberek voltak, amikor a szeretői viszonyuk elkezdődött, tehát kezdettől az volt a felállás, hogy osztoznia kell egy másik emberrel.

Egy másik érve volt, hogy ostobaság lett volna feltételeznie, hogy a volt barátnője majd nem ismeri fel, ha maszkot visel. "Ez egy terv?" – tette fel a kérdést. Szerinte ő csak azért került a vádlottak padjára, mert "nem volt jobb ötlete" a rendőrségnek. Panaszkodott, hogy "elképesztő médiatámadást" intéztek ellene az elmúlt években, hogy elvesztette a munkáját.

Meghurcoltak, közellenséggé váltam

- mondta, és köszönetet mondott azoknak a hozzátartozóinak, barátainak, akik mellette maradtak.

B. Krisztián utolsó szavaival a másodfokú per a végéhez ért, legközelebb, március 10-én már az ítéletet fogják kihirdetni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
Az a minimum, hogy meghurcolják, hogy közellenséggé válik, hogy megvetik és elfordulnak tőle!
A jog úgysem fogja felelősségre vonni.
De az utálat, a megvetés felé remélem élete végéig elkíséri!
human
Az ő esetében is nem az ítéletet kell figyelni, hanem az ügyészség munkáját. A vörös iszap per is az ügyészség miatt lett totális csőd. Talán nem véletlenül.
terlasz
Mikola doki rokona azt képzelte magáról, hogy érinthetetlen és bármit megtehet. Hiába kapálózik, mert minden szál hozzá vezet, ezért még a hatóságoknak is ciki lett volna kimenteni a tetves seggét.
eugen4402
Doktor úr, ön ártatlan, mint a ma született bárány...
Kár, hogy a média, és a független magyar bíróság nem képes megérteni a mellékhatások jelentőségét. Talán jobban ki kellett volna hangsúlyozni, hogy ön a Budai Izgalmasrendi Kórház elsőszámú vezetője volt. Kellett az adrenalin...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok