A Fidesz leváltása egy közös nemzeti érdek, mert a Fidesz egy kisebbséget képvisel, és nem a nemzeti érdeket ebben az országban - jelentette ki az Együtt országos politikai tanácsa szombati alakuló ülése szünetében tartott sajtótájékoztatón Szigetvári Viktor, a párt választmányának elnöke. Mint mondta, a politikai tanács álláspontja szerint fel lehet számolni 2018 tavaszán parlamenti választáson keresztül az Orbán-rezsimet, de ennek feltétele, hogy a 2014-esnél jobb legyen a résztvevő pártok együttműködése, és több szavazót szerezzenek, azok pedig több lehetőség közül választhassanak. Győzelmi esély van, és az Együtt a megoldás része lesz, tisztességes, cselekvő ellenzéki, antikorrupciós, józan politikával. Az a párt, amelyik lemond a 2018 kormányváltásának esélyéről, az Orbán Viktornak szolgáltatja ki újabb négy évre ezt az országot - fogalmazott Szigetvári Viktor.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Szép az elképzelés, de a megvalósítás ellen pont az Együtt, az LMP meg a kis pártok tesznek, a nagy "önállóságukkal".
coni
Az ellenzék 70%-a nem akar kormányváltást. Akik alkalmasak lennének rá (Együtt. MOMA, PM) pedig vidéken nem eléggé ismertek és média felület (és pénz) nélkül ezen nehéz változtatni. Hacsak a Bokros módszerrel nem, aki majdnem Főpolgármester lett úgy hogy saját maga saját pénzből szűk haveri kőrben kampányolt a budapesti aluljárókban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.