Mivel alig volt pénzük megélhetésre a Bács-Kiskun megyei Pálmonostorán, a 34 éves János úgy döntött, Angliában vállal munkát. A férfi eddig gyesen volt a legkisebb, 2 éves gyerekkel, párja, Mónika pedig eladóként dolgozott, havonta alig 70 ezer forintos fizetésért.

A családapa január végén ült repülőre, de a leszállás után nem sokkal, minden előjel nélkül agyvérzést kapott. Majd a kórházban még egyet, aminek következtében az orvosok már csak azt tudták megállapítani, hogy agyhalott lett. 

Meghalt egy 34 éves magyar apuka Angliában, a család segítséget kér

Családja nehéz döntést hozott: Jánost lekapcsolták a lélegeztetőgépről, szerveit pedig donoroknak ajánlották fel. Bár ezzel mentesültek az ápolás milliós nagyságrendű költsége alól,

a hamvasztás 450 ezer forintos díját a család nem tudja előteremteni.

A Külügyminisztérium és a Vöröskereszt nem segített. 

A pénzt szerdáig (máig) vagy csütörtökig kell előteremtenie a családnak, különben a férfit a brit állam költségén hamvasztják és temetik el odakint, de ebben az esetben a maradványokat nemigen lehet többé hazaszállítani.

A szeretlekmagyarorszag.hu azt írja, a család bármekkora anyagi segítséget nagy köszönettel fogad azoktól, akik úgy érzik, támogatnák őket. A bankszámlaszám a következő: 51700069 – 15273288 (Balázs Mónika), telefonon pedig a 06 70 668 1007-es számon lehet kapcsolatba lépni Mónikával.

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Azt a qurwaszentségit...a vöröskereszt és a külügy nem segit.Bár Magyarország
jobban teljesít, de ez már a béka segge allati Magyarország... Ha esetleg a mé-szaros
lörike az adóbevallásból elfelejtett 1 milliárd egy pici részét átutalná a bajbajutott
Családnak, maradna a lopott pénzböl stadionra, kastélyra, új disznóólra...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Azt a qurwaszentségit...a vöröskereszt és a külügy nem segit.Bár Magyarország
jobban teljesít, de ez már a béka segge allati Magyarország... Ha esetleg a mé-szaros
lörike az adóbevallásból elfelejtett 1 milliárd egy pici részét átutalná a bajbajutott
Családnak, maradna a lopott pénzböl stadionra, kastélyra, új disznóólra...
dr. prédikátor
Viktor szopkin!!! Zselés faszjankó!!! Ez a MAGYAR ember nem érdemel segítséget???De a vöröskeresz is levizsgázott előttem!!!Tíz , százmilliókat lehet elbaszni stadionokra, képekre , játékvasútra,: Kárpátaljára 4,5 milliós gyógyszer.,a vajdaságba milliárdokért stadion!!!És akkoe egy szerencsétlenült járt MAGYAR CSALÁD nem érdemli meg a segítséget??? A szemét kurva anyátokat!!! Hogy dögölnétek bele a jólétetekbe!!! gecik!!!
szaboria1
Ez tényleg felháborító. Az erdélyi magyarokat meg az ukrajnába élőket tömik pénzel azért, hogy rájuk szavazzanak. Bezzeg azon akiken kéne segíteni azoknak nem segítenek.
szaboria1
Még egy dolog nem akarom megsérteni a busz katasztrófásokat de érdekes nekik rögtön minden segítséget felajánlottak. Holott azok nem szegények lehettek ha ilyen drága kirándulásra tellett.
szaboria1
VIKTOR HOL VAN AZ ÍGÉRETED SENKIT SEM HAGYUNK CSERBEN???
1magyar
Ez a szegény fiatal apuka azért ment el, hogy ne haljon éhen a családja és meghalt. Bezzeg a külügy is minden szarra pénzt költ, meg a veronai balesetre is rengeteget adtak, akik pedig síelni mentek csak, szórakozni nem dolgozni.
Ugye, hogy nem munkaerőhiány van Mo-on? Sok ilyen van, aki kimegy mert 70 ezerből nem tud megélni, miközben olimpián és üveghídon jár az agyuk a pénzünket költőknek.
szaboria1
@Horizont: Azt én sem, nagyot változott ott is a világ.
Equus
ahham... gyes a legkisebb gyerekkel, tehát 3 min. van. Nem rossz egy kis pénzhez jutáshoz. Érdekelne, mennyi ebben a valós tény és mennyi a vetítés egy kis talált pénz reményében...
justhpeter
Érdekes történet. Azt gondoltam többek között erre is vannak a követségek.
Eladott Ország
A csúti cigányt kéne már nem az útszélén, hanem a sitten hagyni!
Lavina
@Levendula: ! Közel 3 éve én is nagy bajba kerültem. Se a Vöröskereszt,se a Külügy,se a Baptisták nem segítettek :-( Én most utaltam és Őszinte részvétem kívánom :-(
micfild
@volvós: remélem a szijrágó lámpavason fog lógni a millás öltönyében
micfild
@Equus: A GYES-- egy gyerek után is jár-- a gyerek 2-3 éves kora között.
Mielött ostobaságokat irogatsz talán utána kéne nézned.,
mielött elitélsz bárkit, gondolj bele, hogy te is kerülhetsz ilyen helyzetbe.. hogy senki sem segit.
quadrocopter
"A Külügyminisztérium és a Vöröskereszt nem segített. " Az embertelen piszkos hétszentségit a mocskos kajmánvilágnak!
elnyomott
Ennyit ér az államnak egy ember. A családjának még kölcsönt sem adnak.
Nem tudok mást, mint átkot szórni ezekre a szemetekre!
Equus
@micfild: mielőtt ostobaságokat írogatsz, nézd meg: "A férfi eddig gyesen volt a legkisebb, 2 éves gyerekkel".. érted a magyart? Ahol két gyerek van, ott a kisebbel maradnak otthon. Ahol 2-től több van, a legkisebbel... Mire bazírozták a legkevesebb 3 gyerek életét, ha 70.000 Ft + GYES az összes jövedelmük?
Most meg koldulnak... rájátszanak egy olyasféle törire, mint tessíik mán adni egy pohár vizet, szomjas a gyerek, he... És van olyan idióta, aki benngedi a lakásba őket, aztán csodálkozik, h eltűnt a pénztárcája... Itt is van idióta bőséggel, aki mindenflkle ellenőrzés nélkül, kajakra elfogad infókat...
Vajon miért is nem segített a Vöröskereszt? Na? ... Talán kicsit körültekintőbb, mint néhány érzelgős tyúk a fotelből...
nyanya001
A patkánykormány ismét elérte a Mariana-árok mélységét emberségből !
esperanza
@quadrocopter: ...bezzeg ha focista lett volna...
quadrocopter
@esperanza: Bicskanyitogató., mocskos, aljas embertelenség akkor, amikor a tetves zselélzett agyu a fitsalos cimbiket bevitte a hodályba, 6-800.000-s fizetésért!

A Vörösketeszt is várhatja tőlem a témogatást!
micfild
@Equus: érzékeketlen fidesznyikkel minek is vitázom??
levarosbukta
@Equus: hülyefaszvagy apuskám. Esze ágában sem lett volna koldulni mert dolgozni ment ki te nagyökör. Az meg nem volt bent a pakliban hogy agyvérzést kap és meghal. Eszed semmi azt is fitogtatod.
human
Egy ismerősöm családja eladósodott a devizahitel miatt. A férj munkát talált külföldön amiből tudták volna fizetni a hitelt. Egy héttel munkába állás után váratlanul elhunyt pont mikor egyenesbe jöttek volna. Eladták a családi házat és panelba költöztek.
Equus
@levarosbukta: semmit nem tudsz tuttira, de véleményed van... észkombájn... ilyenekből élnek meg az újdondászok...
Equus
@human: szar ügy... de benne van a pakliban... Sajnálatos... rendkívül sajnálatos... Érdekesség viszont, h nem kezdtek el koldulni... A balsorsot is méltósággal kell viselni... Hm... nekik kinyitnám a pénztárcámat...
cs.n.
"Az a 34 éves férfi lehetne bármelyikünk (nem, ne legyen soha), és nem árt tisztában lenni azzal, hogy ennek az államnak körülbelül ennyit ér minden egyes nyomorult polgára. Élve és holtan egyaránt semmit. Még meghitelezni sem hajlandóak a nyomorúságát. Minden idők legcsaládbarátabb, legkeresztényibb kormánya ez, soha ne felejtsük el. Amely leszarja egy névtelen, szerencsétlenül járt család sorsát, ha abból semmi haszna nincs."
kolozsvaros.com/2017/03/01/elmentek-ti-a-budos-francba-mind/
papa.49
A ,,vöröskereszt,, már a hazugovics uszályában van mióta a nagysasszony oda jár ,,jótékonykodni,,!!!
Györe-Juhasz Eva
@Equus: "èrzelgős tyúk" ,Te meg' barátom' egy
èrzèketlen,embertelen ,mocskos fideszes seggnyaló vagy,aki valószínűleg nem szenved a nincstelenség miatt.
Hogy mire is vállal gyereket valaki Magyarországon ? Arra 'barátom'hogy lètezik egy g**i korrupt,tolvaj kormány,aki szájjal támogat minden családot,csak vállaljon gyereket.
A vörös kereszt pedig nem tölti be azt a funkciót,itt Magyarországon,amièrt anno lètre hozták.Ès igenis szègyen,hogy vannak családok,
akik ilyen nehèz helyzetbe kerülnek ma.
Kívánom minden faszkalapnak,
hogy ugyanígy járjon,
eugen4402
Nem értem, milyen szempontok alapján döntik el, segítenek-e, vagy nem...
A magyar származású kalandorok, akik Bolíviában lebuktak, minden jogi, diplomáciai segítséget megkaptak. A Külügyminisztérium és a Szerelemszolgálat aktivistái úgy egyengették a hazaszállításukat, mint az azeriek a baltásét.
Persze, ez a srác szart se érdemel, mert csak a családját akarta eltartani, ahelyett, hogy terrorista merénylőnek szegődött volna, ugye családbarát szószátyárok?!?!
Equus
@Györe-Juhasz Eva: ne nevezz "barátodnak", ha kérhetlek. Azokat megválogatom.
szaboria1
Most mondják épp az M1-en 17,5 milliárd külhoni óvodák épitáse 68 db. és 215 felújítását tervezik. Itthon meg a pályázatokon van olyan óvoda ami évek óta nem tud nyerni. Először inkább itthon teljesítsen a kormány. Azzal, hogy külhoni magyaroknak akarnak építeni,felújítani nem más mint szavazatokért megy a harc.
Eladott Ország
24.hu/belfold/2017/01/16/harommilliard-forintot-adott-a-magyar-kormany-egy-harmadosztalyu-vajdasagi-focicsapatnak/
Mert a sport nemzeti ügy.
Hárommilliárd forint közpénzt juttatott a magyar kormány egy 14 ezer fős szerbiai település harmadosztályban játszó focicsapatának – számolt be az RTL Klub. Börtönben rohadtok szarházi fideszes közpénz zsiványok. Szerbiai focicsapatra volt pénz!
1magyar
@Györe-Juhasz Eva: Vidéken, ilyen kis falukban 90 %-ban így élnek az emberek.Csak a vidék rejtve van a parlamenti emberkék előtt.
Ha leereszkednének a nép közé a döntéshozók látnák, hogy van itt gyerek bőven csak milyen körülmények között élnek, azt nem látják onnan fentről.
Cefi
Hogy húzza a jóisten tátott szájjal a lónak a f@ßára a magyar kormány minden egyes tagját.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/03/01/elmentek-ti-a-budos-francba-mind/
Mondanám, hogy rohadjon Szijjártóra az összes magozott kukorica konzerv, amivel az Orbán família tehetségtelensége alá nyúlt, meg a kereskedőháznak álcázott kifizetőhely, az összes moszkvai kamu­vízum és az a rengeteg közpénz, amiből teljesen felesleges diplomáciai parádézásait finanszírozzuk a világ nyolcadrangú jelentőségű pontjain. De basszátok meg, egy 450 ezer forintos emberi gesztus nem fér bele? Ha már felégettétek fiatal emberek, gyerekek jelenét és jövőjét, ha már a magyar vidéket Európa segglyukával tettétek egyenlővé, egy ilyen vagy hasonló esetben nem jár az állami gondoskodás?
Nincs kétségem afelől, hogy a magyarok összedobták már a pénzt a hamvasztásra, mint ahogy az sem szorul bizonyításra, hogy számtalan polgárnak repülőre sem kell ülnie ahhoz, hogy minden előjel nélkül megöljék a napi gondok. Akárhány évesen. Ebben a történetben leginkább az a borzasztó, hogy miközben a félkegyelmű mangalicaszerelő két nap alatt 150 millió forintot keres, miközben minden egyes takonygerincű mocsadék megtalálja a számítását a NER-­ben, miközben köztörvényes bűnözők lopásait törlesztjük és űrkikötőt építünk a világ leghosszabb üveghídja alá, az üldözött keresztényekre milliárdokat fordítunk, és a begyógyszerezett személyiségzavar legvadabb rémálmait valósítjuk meg, eltűrjük, hogy ilyen módon tapossanak el. Egyenként.
1magyar
Talán ha látnák a hasonló életkörülmények között élők gondját, akik szerintem 70 %, elszégyellné magát az olimpiát akarók, üveghidat akarók, stb. luxusdolgot kiagyalók többsége.
papa.49
Ahogy látom az állam, meg a vérvöröskereszt hozzáállásából az elhunytnak volt egy nagy hibája nem volt ,,narancsos párttag,, !!!
Hogy rohadnátok meg szargyártó meg a vérvöröskereszt is !!!
Az emberek segítenek amit tudnak a családon...
Nyugodjon békében...
human
@Equus: Mi a koldulás? Segítséget kérni mikor a gyerekekkel külföldön ragad valaki, mert meghalt a családfenntartó vagy az hogy a budai várnegyedben 80 ezerért bérelhetnek lakást a fideszesek?
eugen4402
@papa.49: Ja, és remélem, hogy mára is jut egy beszédhibás emberszabású szóvivő vagy "álomtitkár". aki az összes kanálison bejelenti, hogy a kormány megszüntette a munkanélküliséget Magyarországon..! Hurrá..!
Equus
@human: gyerekek itthon, mind a 3. Komoly felelősségtudat - 3 gyerek a gyesen lévő apuci és a 80.000 alatt kereső anyuci mellett... Milyen jövőt szánt a gyerekeknek?
1ébként a hír valódiságáról sem vok meggyőződve, de rugózni jól lehet rajta, meg olvasottá tenni egy egyébként semmilyen oldalt. És ha már olvasottá vált, akkor van értéke az ott megjelenő hirdetésnek is...
papa.49
@eugen4402: Aki tud küldjön a számlára amennyit tud küldeni, én is megtettem...
Equus
@papa.49: 'Tim Tomm
"Ápolás milliós költségei" - izé, a britek még EU, elvileg az EU-s egészségbiztosítási kártyának is működnie kellett volna.'
Eladott Ország
@papa.49: hellomagyarok.hu/offtopic/partot-alapitanak-a-kulfoldon-elo-magyarok
Új pártot alapítottak a külföldön élő magyarok. Az Európai Alternatíva Párt alakuló rendezvényét február 17-én tartották Londonban. A párt alapítói öt pontban foglalták össze céljaikat.
A szarházi fidesz, ezért nem ad pénzt.
papa.49
Igen működik a ,,nem a mi kutyánk kölke,, ...
papa.49
@Equus: Akkor te ne küldjél pénzt, oszt. jónapot...
magyarbakancs
Elment meghalni a családjáért.
Megélhetéséért hagyta el hazáját ,családját.
Őszinte részvétem a családjának.
magyarbakancs
Egy Komondor tenyésztő balesetet szenvedett Ausztriában meghalt.
akkor Jeszenszkyi Géza volt a külügyminiszter akkor sem segített a külügy.
Mit vársz ezektől a nemzeti na a többit nem írom le.
Equus
@magyarbakancs: akkor most minden "Komondor tenyésztő" mellé kell egy külügyér? Ami meg a részvétedet illeti: nem lenne baj, ha előtte tájékozódnál, mennyi a hír valóságtartalma... Úgy tűnik semmi. Semmi rezdülés az egyéb hírforrásokból... ezt a sunyiarcú köcsögöt jó pénzért bedobta a fika.com és reméli, h az olvasottsága megugrik, te meg bedőltél... így jártál, de nem egyedül... úgy kell nektek... ez a mai olvasni is tudó Magyarország... ezért tart ott Orr bán, ahol...
1magyar
@Equus: Ne legyél már bosszantó, szerencsére,hogy valaki fel meri vállalni az arcát ehhez, mert sokan szégyellik a szegénységüket, azt hiszik csak maguk tehetnek róla.
De azt nem tudják, hogy a vezetőink "törvénykezik" el előlük a lehetőséget, pénzt.
picike1
@papa.49: és az ő családjuk mert ugye az övék az elsőbség k mért nem segitenek nekik
volvós
@papa.49: tegnap 21:14

A velünk tartó kommentelöinknek nem tünik fel " Equus " NER-( ELV)társ
egy orosházi feltaláló-gyárigazgató Lexusus kerámiakacat gyártónak ??
Veleda
Ez egy családi tragédia. De ugye mi nem hagyunk senkit az útszélén?
magyarbakancs
@Equus: Csak nem fideszes vagy,hogy ennyire együtt érzővé lettél?
Te is beszopod a maszlag keresztény dumájukat a Fidesznek,hogy senkit nem hagyunk az út szélén és mindenkin segítünk ki bajba jut?"akkor most minden "Komondor tenyésztő" mellé kell egy külügyér? 2
A Komondor tenyésztő egy mester tenyésztő volt és semmi külügyi segítséget nem kapott a családja a nagy MDF idején.
Pedig Antal kormány is elkötelezett keresztény alapokon kormányzott mint ez mocsok Fidesz kormány.
Equus
@magyarbakancs: a komondor ismereteim szerint betiltott kutyfajta Németországban... azt nem tom, mit jelent mestertenyésztőnek lenni... feltételezem, csak azokat a kölyköket hagyja meg, amelyek szerinte szaporításra alkalmasak, többivel gödörbe... így lehet egy fajtát genetikailag módosítgatni... Eladásra tenyészt állatokat. Baszott nagy állatbarát lehet...

Ami a fideszt illeti: egy folyton vetítő, aljas, mocskos hazug banda, ami az ország kifosztására esküdött fel, jó keresztényi módra. Nem tartozom azok közé, akik beszopják a dumájukat... De azok közé sem, akik minden hoaxot ellenőrizetlenül bevesznek.
Equus
@magyarbakancs: ja... még vmi: nézz már ennek a faszinak a sunyi, alattomos képébe...
magyarbakancs
@Equus:Világbajnok kutyája volt a tenyésztésében.
Balesetet szenvedett Ausztriában, segítséget kértek a nagykövetségtől és kaptak egy nagy semmit.
az akkori médiában nagy volt a felháborodás.
Ere emlékeztem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.