Egy 15 éves lányt fogdosott meg több busó kedden Mohácson, a szülő felháborodott levelet írt egy helyi újságnak.

Egy felháborodott szülő írt levelet a bama.hu portálnak, amelyben arról panaszkodott, hogy a busójáráson Mohácson 15 éves lányát többször megfogdosták a busók.

Busók fogdostak meg egy 15 éves lányt Mohácson

Fotó: MTI

A család kedden, a busójárás utolsó napján látogatott el a sokadalomba, az elején még élvezték is a forgatagot, ám ez hamar elmúlt.

Egyikük odalépett a 15 éves lányomhoz, semmi rosszra nem gondoltunk – mikor azonban domborulatait megfogdosta, majd haladt tovább a tömegben, már nem volt annyira vicces.

Lányom is méltatlankodott, érthető módon zavarták a történtek. Kis idő elteltével másik két busó fogta közre, néhány másodperc erejéig – amikor a kislány „kiszabadult”, sírva fakadt. Mint kiderült, szemérmetlen módon végig tapogatták. A 15 éves gyereket! Aki porig alázva érezte magát emiatt.

Hiába álltam mindvégig mellette, a hatalmas subák még a kislányt is eltakarták, nem lehetett észrevenni, mi történt valójában. Felháborítónak tartom az esetet! Nyilván nem feltételezem, hogy valamennyi busó gátlástalan és a lányok kiszolgáltatott helyzetét álarca mögé bújva ily módon kihasználja. Viszont megengedhetetlennek tartom, hogy akár egy is legyen köztük, aki ilyesmit megenged magának! Nem tudom, hogyan lehet ezt kivédeni, de úgy tudom létezik a busóknak egy szabályzata, ami, feltételezem, tiltja ezt a magatartást

- írta levelében a szülő.

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@Csizmás Kond: érdekes mikor a részeg német nők panaszairól volt szó nem érezeted szükségét ilyen mondatoknak! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@bakcsubakka: ...az vagy...és ha ezt nyerítem és te akkor is megérted akkor nincs semmi rendkívüli benne...
qxy
Azért, nem biztos hogy így van , de ez csak példa. Mert hogy a 14 éves lány kiteszi a fészbokra hogy kapcsolatban, meg ha ez az ágy mesélni tudna, Na meg tegyük hozzá némely tini úgy öltözik és viselkedik mint egy utolsó ribanc. azt ha úgy is bánnak vele az meg nem "tecccik""?
Minap volt egy eset a kislányt ,"" megerőszakolták.
Bíró előtt a lány.- Igen, megerőszakoltak. az az első három még jól is esett de a harmadik már nem kellett volna .Vége is lett az ügynek.
nemfideszes
@Csizmás Kond: Azért az vicces, hogy nem mersz eljönni a "megbeszélt" helyre, utána meg arcoskodsz és fenyegetőzöl. Egy nagy pofájú gyáva sz@r alak vagy, és ezt most már mindenki tudni fogja.
nemfideszes
@bakcsubakka: Nyeríteni?! A ló egy nemes állat. Ez csak bőgni szokott, mert egy marha.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.