Nem leszünk budapesti törpepárt – mondja interjúnkban a hétvégén párttá alakult Momentum Mozgalom elnöke. Szerinte meredek elképzelés lenne, ha 28 évesen miniszterelnök akarna lenni.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Nem mindenkivel szemben vagyunk arrogánsak – ha ez arrogancia –, de nem tudom, hogy Gyurcsány Ferenc mi az istent keres még a politikában. Már igazán eltakarodhatna a közéletből!

Fogd már vissza magadat te szarjankó !!! Mégis mi a fasznak képzeled te magadat???tettél te már valamit is az asztalra??,Eddig csak lébecoltál élted a világod, most egyszerre te akarod megmondani a frankót???Mit tettél te eddig az országért???Nem gondolod hogy meredek kijelentés a "Gyurcsány takarodj???" Milyen alapon küldesz te el bárkit is???nekem nem szívem csücske a Gyurcsány, de ha te csak a töredékét eléred amit Ő , akkor majd verheted a nyáladat !!! De addig neked KUSS!!!És ti akartok kormányt válltani 150-160 taggal ???Remélem a választásokon a fasorban se lesztek!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
"Ami a saját házam táját illeti: a Demokratikus Koalíció azon, jelenleg is érvényes stratégiája, hogy úgy váljon vezető kormányváltó erővé, hogy először a baloldalon veszi át az elsőséget, majd ezt követően nyit középre a majdani választási győzelem reményében és érdekében, megbukott.
1. Nem tudtuk a célt önmagában sem elérni.
2. A demokrata táboron belül nem növeltük számottevően a bizalmat magunk iránt.
3. Nem csökken a távolság leendő szövetségeseink között (illetve a DK és köztük), márpedig éppen ennek ellenkezőjére, vagyis a mind barátságosabb hangra lenne szükség a majdani szoros választási együttműködéshez.
4. A baloldalon belüli csaták viszolygást keltenek a mérsékelt középen, és épp azokat a szavazókat idegenítik el nemcsak a DK-tól, de a teljes demokratikus ellenzéki oldaltól is, akiket a kormányváltáshoz meg kell szólítanunk."
168ora.hu/paradigmavaltast/
Béla333
@Manhattan: 19.04
Engem hiába cáfolsz, a cikket a HVG Hont mester írta!
Nála érd el, hogy vonja vissza a cikket, mert neked nem tetszik!
Amíg ezt nem teszed meg, a DK meg nem indít helyreigazítási pert, addig a háborgásod semmit sem ér!
Egyébként meg az események pont azt igazolják, amit te olyan hevesen igyekszel megcáfolni!
Tudod: a tények makacs dolgok!
grincss
"mojszi 2017-03-06 at 04:16

Maximálisan egyet értek Laci! Nagyon csúnya darázsfészekbe nyúlt a momentum azzal, hogy jogállamot és diktatúrát egybe mosnak. Ezzel maximum a nagyon fiatalokat tudják beetetni, akiknek halvány fingjuk sincs a történelemről se, nemhogy a régmúlt politikai történéseiről. Ez a facebook generáció azt hisz el, amit épp egy jófejnek tűnő fiatal nagy pofával üvölt. A momentum a jobbik és a fidesz is a tudatlanokat szólítja meg! Ez egy ilyen ország ahol az ostobákért folyik a verseny, az értelmes része pedig ennek az alpári balkéni politikának a következményeit nyögi. És aki az ostobákért küzd, az csakis kétszínű és elnyomó hatalmat akarhat, mert manipulálható alapot keres mind! Petőfi garantáltan forog a sírjában, remélem a momentum nem veszi a bátorságot és szólal fel március 15-én!"

Milyen igaz!
Ugye Bélus tapsolhatunk? :-P
lusta
@Horizont: A gyurcsányozás csak a kezdet. önállóan indulnak, senkivel nem szövetkeznek, mert ők a fiatalok serege és ő nélkülük még a nap sem kel fel. Megint nyugodtan hátradőlhetnek a sorosbérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk tagjai és kavargatva megihatnak egy kávét.
Béla333
Éppen most vallja be Gyurcsány az Egyenes Beszédben, hogy akkor sem fogja azt mondani, hogy a szavazói támogassanak egy más jelöltet, akinek lenne esélye leváltani Orbánt, ha ezen múlna a győzelem!
Ennyit az igazi indokokról!
Semmi más nem számít neki csak a saját pozíciója, a többi csak duma!
Sámannus
@Béla333: Béla aki a jobboldali szavazókat akarja elszipkázni az az LMP, és a MoMo Szerintem csak kamu volt a beszólásuk. Az is lehet célravezető, ha a fideszt így gyengíti valaki. Attól még lehet őket kritizálni, tehát Ferenc nem fog a kardjába dőlni. A kisfiú meg tudja hol a helye, ezért tisztelettudóan nem sározza be azokat akik szoptatják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.