Nem leszünk budapesti törpepárt – mondja interjúnkban a hétvégén párttá alakult Momentum Mozgalom elnöke. Szerinte meredek elképzelés lenne, ha 28 évesen miniszterelnök akarna lenni.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Nem mindenkivel szemben vagyunk arrogánsak – ha ez arrogancia –, de nem tudom, hogy Gyurcsány Ferenc mi az istent keres még a politikában. Már igazán eltakarodhatna a közéletből!

Fogd már vissza magadat te szarjankó !!! Mégis mi a fasznak képzeled te magadat???tettél te már valamit is az asztalra??,Eddig csak lébecoltál élted a világod, most egyszerre te akarod megmondani a frankót???Mit tettél te eddig az országért???Nem gondolod hogy meredek kijelentés a "Gyurcsány takarodj???" Milyen alapon küldesz te el bárkit is???nekem nem szívem csücske a Gyurcsány, de ha te csak a töredékét eléred amit Ő , akkor majd verheted a nyáladat !!! De addig neked KUSS!!!És ti akartok kormányt válltani 150-160 taggal ???Remélem a választásokon a fasorban se lesztek!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
grincss
Szerintem még akkora sem lesz, mint a 0%-os KDNP!
A támogatottsághoz azért több kell, mint egy népszavazási aláírás gyűjtése!
Ha a xart felteszik a polcra, attól még nem lesz belőle lekvár!
dr. prédikátor
Nem mindenkivel szemben vagyunk arrogánsak – ha ez arrogancia –, de nem tudom, hogy Gyurcsány Ferenc mi az istent keres még a politikában. Már igazán eltakarodhatna a közéletből!

Fogd már vissza magadat te szarjankó !!! Mégis mi a fasznak képzeled te magadat???tettél te már valamit is az asztalra??,Eddig csak lébecoltál élted a világod, most egyszerre te akarod megmondani a frankót???Mit tettél te eddig az országért???Nem gondolod hogy meredek kijelentés a "Gyurcsány takarodj???" Milyen alapon küldesz te el bárkit is???nekem nem szívem csücske a Gyurcsány, de ha te csak a töredékét eléred amit Ő , akkor majd verheted a nyáladat !!! De addig neked KUSS!!!És ti akartok kormányt válltani 150-160 taggal ???Remélem a választásokon a fasorban se lesztek!!!
Béla333
Sokak véleményét mondta ki a Momentumos!
lópicigáspár
Ez most esett ki az orbán seggéből, hogy már Gyurcsányozik! Ismét egy új megélhetési bomlasztó gyülekezet!
nyanya001
Pont annyi joga van részt venni a politikában mint nektek !
Még nem vagytok sehol, de már átestetek a ló túlsó oldalára !!
Nessy
Most már jöhet a Soros, a libsibolsi.
Tényleg tiszteltem az ifjakat. De ők is csak személyeskedni tudnak? Akkor eben guba.
Peller Anikó
@lógóbéla: igazad lehet, sokak véleménye ez a patkányság. Előszöris a stiffer ideologizált 150 tagú elempé. Aztán a civakodó kispárt, az emeszpé, ott is van pár száz tag.

Nem kevesen vannak a fideszben is birkák akik úgy bégetnek ahogy kell.

Tényleg sokan vagytok, büszke lehetsz a hülyeségedre.
Béla333
" Nem mindenkivel szemben vagyunk arrogánsak – ha ez arrogancia –, de nem tudom, hogy Gyurcsány Ferenc mi az istent keres még a politikában. Már igazán eltakarodhatna a közéletből.
A Momentum elnöke szerint ugyanis „Gyurcsány Ferencnek nagy szerepe van abban, hogy a Fidesz kétharmados többséget szerzett és kiépítette a NER-t."
index.hu/belfold/2017/03/07/momentum_gyurcsany_nagyon_elcseszte_eltakarodhatna_mar/
Manhattan
Huhu, fejükbe szált ám a dicsőség!? Nem korai ez még? Gyurcsány már bizonyitott az életben, most ti jöttök! Aztán beszéljetek Momentumosok!
grincss
@papagájBéla333: Még, még, még!
Gyurcsányozz még!
Ostoba gyökér! :-P
Manhattan
Momentum egy mozgalom, ami nem azt akarja meghatározni, hogy micsoda, hanem, hogy mi NEM, és épp ezért, a nagy igyekezetben, hogy egyenlő távolságra maradjon minden korábbitól - minden korábbivá fog változni. Értető voltam? )
Béla333
Ha már egyes zöld szörnyek megkértek egy kis igaz szó ma estére:

"Gyurcsány igazi arca akkor nyilvánul majd meg, amikor megjelenik egy olyan hiteles ember ezen az oldalon, akinek tömegbefolyása lesz. Akkor kell majd megnézni, micsoda élet-halál küzdelmet indít ellene a DK elnöke. Orbán nem zavarja annyira, mert az ő kiszemelt pozícióját nem Orbán veszélyezteti. Mindenesetre az sokat elárul, hogy a fanatikus tábor nem nő, az Orbán-rendszert ellenzők tömegei nem állnak mellé, és párt nélkül vannak. A magyar azért nem lázad, mert nem látja, hogy a lázadása után mi jönne. Gyurcsány és a DK nem alternatíva számára. És ezt jól látja."
nepszava.com/2015/02/velemeny/bartus-laszlo-lehet-e-gyurcsany-nelkuli-dk.html
Clavigo
Orbánnal nincs gondod ,,kicsi rigó ??? Lehetnél szerényebb is,,mert már most hányok tőled.
grincss
@papagájBéla333: Te ostoba majom!
Nem tudom eldönteni, h melyik az igazi szerelmed, mert annyi van már belőle, h Dunát is lehet rekeszteni vele!
Szakasits-Schiffer, Hadházy, Bartus, ...
Te, Bélus!
Ezek mind FIÚK!
Vagy rájuk vagy kattanva? :-P
Béla333
„Találkoztam néhány hónapja Ferivel, teljesen ki volt akadva Kerék-Bárczyra. Azon háborgott, hogy Szabolcs mit képzel, amikor azt írja, hogy ő [mármint Gyurcsány – a szerk.] nem is akar nyerni, és egyetlen célja, a többi baloldali párttól minél több szavazatot elszipkázni, hogy a következő ciklusban ő dominálja a baloldalt. Majd rátért a 2018-as választás boncolgatására, ami szerinte teljesen esélytelen, 30-40 helyen lehet a Jobbikkal együtt legyőzni a Fideszt. Addig azonban a DK-n és az MSZP-n kívül az összes kisebb pártot el kell takarítani, a két nagyobbnak meg koordináltan kell indulni, hogy eldőljön, ki lesz az ellenzék vezetőereje.”
Mindezt egy szocialista körökben fontosnak számító politikus meséli, de hasonló élménybeszámolót más MSZP-sektől és a baloldalhoz tartozó értelmiségiektől is módunkban állt meghallgatni."
hvg.hu/itthon/20170118_baloldal_miniszterelnokjelolt_botka_gyurcsany_kaosz

És ehhez kér támogatást...
grincss
@simmering73: Pedig ezt is Bartus - Béla333 szerelme írta! :-)
Idézek belőle Bélusnak!
..."Modortalanság, ahogyan egy új párt megjelenésekor beleszállnak valakibe, aki annak ellenére tesz egy gesztust feléjük, hogy nekik tényleg kihívás a Momentum, és valójában Gyurcsány leiskolázhatta volna őket a szövegeik alapján, amit meg is kellett volna tennie. Mivel ezt elmulasztotta, és nem számított arra, hogy ilyen tiszteletlenül és arrogánsan reagálnak majd, felkínálta magát egy pofonra, amit ezúttal nem érdemelt meg.
A bunkóságon túl van a dolognak egy fontosabb üzenete is. Magyarországon ugyan nincs demokrácia, de a Momentum erre nem tér ki, mert akkor máris szembekerülne ideológiai semlegességével, ezért ők demokráciának tekintik Orbán rendszerét."...
Manhattan
@Béla333: Ezt már többször bemásoltad, én pedig mindig megcáfoltam! Többé nem teszem! Rájöttem, hogy beteg vagy... Mánia... Gyógyíttasd magad! Nem vagy méltó arra, hogy akár csak szólítsalak is! Ez volt az utolsó!
Béla333
"Ami a saját házam táját illeti: a Demokratikus Koalíció azon, jelenleg is érvényes stratégiája, hogy úgy váljon vezető kormányváltó erővé, hogy először a baloldalon veszi át az elsőséget, majd ezt követően nyit középre a majdani választási győzelem reményében és érdekében, megbukott.
1. Nem tudtuk a célt önmagában sem elérni.
2. A demokrata táboron belül nem növeltük számottevően a bizalmat magunk iránt.
3. Nem csökken a távolság leendő szövetségeseink között (illetve a DK és köztük), márpedig éppen ennek ellenkezőjére, vagyis a mind barátságosabb hangra lenne szükség a majdani szoros választási együttműködéshez.
4. A baloldalon belüli csaták viszolygást keltenek a mérsékelt középen, és épp azokat a szavazókat idegenítik el nemcsak a DK-tól, de a teljes demokratikus ellenzéki oldaltól is, akiket a kormányváltáshoz meg kell szólítanunk."
168ora.hu/paradigmavaltast/
Béla333
@Manhattan: 19.04
Engem hiába cáfolsz, a cikket a HVG Hont mester írta!
Nála érd el, hogy vonja vissza a cikket, mert neked nem tetszik!
Amíg ezt nem teszed meg, a DK meg nem indít helyreigazítási pert, addig a háborgásod semmit sem ér!
Egyébként meg az események pont azt igazolják, amit te olyan hevesen igyekszel megcáfolni!
Tudod: a tények makacs dolgok!
grincss
"mojszi 2017-03-06 at 04:16

Maximálisan egyet értek Laci! Nagyon csúnya darázsfészekbe nyúlt a momentum azzal, hogy jogállamot és diktatúrát egybe mosnak. Ezzel maximum a nagyon fiatalokat tudják beetetni, akiknek halvány fingjuk sincs a történelemről se, nemhogy a régmúlt politikai történéseiről. Ez a facebook generáció azt hisz el, amit épp egy jófejnek tűnő fiatal nagy pofával üvölt. A momentum a jobbik és a fidesz is a tudatlanokat szólítja meg! Ez egy ilyen ország ahol az ostobákért folyik a verseny, az értelmes része pedig ennek az alpári balkéni politikának a következményeit nyögi. És aki az ostobákért küzd, az csakis kétszínű és elnyomó hatalmat akarhat, mert manipulálható alapot keres mind! Petőfi garantáltan forog a sírjában, remélem a momentum nem veszi a bátorságot és szólal fel március 15-én!"

Milyen igaz!
Ugye Bélus tapsolhatunk? :-P
lusta
@Horizont: A gyurcsányozás csak a kezdet. önállóan indulnak, senkivel nem szövetkeznek, mert ők a fiatalok serege és ő nélkülük még a nap sem kel fel. Megint nyugodtan hátradőlhetnek a sorosbérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk tagjai és kavargatva megihatnak egy kávét.
Béla333
Éppen most vallja be Gyurcsány az Egyenes Beszédben, hogy akkor sem fogja azt mondani, hogy a szavazói támogassanak egy más jelöltet, akinek lenne esélye leváltani Orbánt, ha ezen múlna a győzelem!
Ennyit az igazi indokokról!
Semmi más nem számít neki csak a saját pozíciója, a többi csak duma!
Sámannus
@Béla333: Béla aki a jobboldali szavazókat akarja elszipkázni az az LMP, és a MoMo Szerintem csak kamu volt a beszólásuk. Az is lehet célravezető, ha a fideszt így gyengíti valaki. Attól még lehet őket kritizálni, tehát Ferenc nem fog a kardjába dőlni. A kisfiú meg tudja hol a helye, ezért tisztelettudóan nem sározza be azokat akik szoptatják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.