Nincs több Moszkva tér-életérzés.

Módosította a kormány az érettségiről szóló rendeletet, a módosítás értelmében idén az Oktatási Hivatal vezetőjének a feladatlapok sokszorosításán, csomagolásán és szállításán túl

a feladatlapok csomagolása helyszínének élőerős fegyveres védelméről

is gondoskodnia kell a csomagolás megkezdésétől az írásbeli vizsgaidőszak utolsó napjáig.

Utoljára 2005-ben volt botrány az érettségi kapcsán, akkor a történelem, irodalom és a matematika feladatsorok kerültek idő előtt ki az internetre. A feladatsorokat egy olyan raktárban őrizték, melynek címéhez bárki hozzáférhetett.

(24.hu)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Itt már mindenki megőrült? Fegyveres őr a tételek mellé? A következőben a maturálók mellé tűzszerészeket állítanak, aki hatálytalanítja a diákok "puskáit"!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@karma1: A következő buli nem a pénzverde, hanem a kivont bankjegyek tíz évig való visszaválthatósága lesz, akár raklap tételben.
karma1
@nezelodo: A raklap tetel nem olyan erdekes - szerintem... Asszem, megint a kisemberek lesznek ennek a legnagyobb vesztesei, mert az oreg nenikek, bacsikak, akik eddig a matracban vagy a diofa alatt a kertben tartottak a kis megtakaritott penzecskejuket, ha nem akarjak elvesziteni a megtakaritott kis vagyonkajukat, abban a pillanatban realizalodni fog, hogy Mariska neninek volt dugiban 300 ezer forintocskaja es ezutan biztosan nem fizetett adot, majd jol a kormere nezunk. Igy es ezert talaltak ki azt, hogy minden 10 ezer forint postan torteno bevaltasanal 1500 forintot levonnak.
Csokolom, mi a jo edesanyja ez, ha nem a penz inflalasanak leggyorsabb modja? (Raadasul megint a legkisebb jovedelmueknek a legnagyobb teherrel).
Kurva tarsasag, jo lenne mar mindet eloszor a vezetoszaron, aztan meg 1000 evre a racs mogott latni...:o((((
nevemnick
Hiába, a ,,játékos" qurmány már nem tud elég feladatot adni a felturbózott magánhadseregnek, így hát vigyáznak a kb. másfél millió A4-es, 80gr-os fehér alapon, fekete betűkkel teleírt lapokra. Kemény munka lesz, csak bele ne rokkanjanak...
nezelodo
@nevemnick: Hát nem tudod, az apuka-pártitkárok nemzedéke állandóan sulykolta egykor, hogy a szó veszélyes fegyver, hát nem felejtették el. Meg azt sem hogy a munkásőrökkel "őriztessék", ha valahova kiírt valamit a "nép ellensége", mert nem tudták azonnal letakarítatni. Aztán még csodálkozol, hogy őriztetik a tudást?
justhpeter
Nem értem, mi a baj azzal, ha fegyveres őrök védik a tudást ? Igenis, a TEK őrizze a tételeket !
Csendben eszembe jutott az a történet, amikor Hajdú tábornok meg szeretné szerezni a tudást, ezért elvállalja a tételek őrzését. Vajon mennyi idő után jön rá, hogy csak akkor fogja megszerezni a tudást, ha nem a kiosztandó lapokat őrzi, hanem a megfejtéseket ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok