Csoportos garázdaság miatt elfogatóparancsot adott ki a bíróság egy Budapesten élő nigériai férfi ellen, aki korábban azzal akadályozta az eljárást, hogy mindig más nevet használt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Aha... Ha tehat engem beideznek gyanusitottkent, es mindig mas nevet mondok be, akkor a magyar rendorseg szet fogja tarni a kezet es elenged, mert nem lehet ellenem semmit sem tenni, mert nem tudjak biztosan megallapitani, hogy en vagyok Kovacs Jolan, vagy Nagy Erzsi, de lehetnek Kiss Marcsa is...
Uj tavlatok nyiltak a magyar nyomozasi modszerekben, mindenki bunozzon Magyarorszagon - tutira keptelenek lesznek elitelni a leghulyebb rendori, biroi velemeny miatt...
(Mar ertem, hogy pharaont is ezert nem birta elkapni sem az Interpol, sem a TEK, de meg a magyar gyalogrendorseg sem...)
papa.49
Ja kérem ha nem akarják elfogni ennyi is elegendő???Bebaszni a kaptárba, oszt. mikor már 10 hónapja ugyanazt a nevet használja, elítélni 20 évre!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.