Bár az igazságszolgáltatás a harmadik független hatalmi ág, a bírósági vezetők egy részének kiválasztása lényegében egyetlen személytől, Handó Tündétől függ.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Még hogy nincs Magyarországon liberalizmus?! Van! Csak személyre szóló! Mert van aki megérdemli!
Eladott Ország
b1.blog.hu/2017/03/14/hando_tunde_mar_azt_is_eloirja_hogy_a_birak_mit_gondolhatnak
Handó Tünde már azt is előírja, hogy a bírák mit gondolhatnak. Handó Tünde Országos Bírósági Hivatal elnök túlhatalmát úgy tűnik, beosztottjai sem nézik jó szemmel. A bírák Strasbourgban és az Alkotmánybíróságon támadták meg a visszaélésekre széles lehetőséget nyújtó integritási szabályzatot.Hiába volt törekvés elfoglalni a jogszolgáltatást, amikor a bírók kötelező nyugdíjazásáról döntött a kormány, az elüldözött, nyugdíjba kényszerített bírók helyére nem lehet kinevezni sem egy kosárra való Kósa Lajost, sem Németh Szilárdot, de még egy rakás Lázár Jánossal sem lehetséges feltölteni sem az ügyvédi, sem a bírói kart.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.