Csalódott, mert vitázni inkább „házon” belül szeretett volna az integritási szabályzatról Handó Tünde, az Országos Bírósági Hivatal elnöke, de mint mondta, tudomásul veszi, ha az Alkotmánybíróság mond véleményt az utasításáról. Ami állítólag amúgy bevált, mert a bírósági elnökök már sokkal komolyabban veszik a bejelentéseket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ez a rohadt kurva fel sem fogta, hogy a birak mirol beszelnek? Igaz, nem is ez a dolga, csak a parterdekek maximalis vegrehajtasa...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
Helyesebben: ,,mindegyiknek a töke és a 3.14nája a markában..."
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/08/13/es-meg-mindig-nem-rothadt-el-minden/
Hiába nevezte ki az Orbán­rezsim Szájer József feleségét – Handó Tündét – az Országos
Bírósági Hivatal elnöki posztjára, a jogszolgáltatás nem állt fejre Magyarországon. Nem is
állhatott. Mert le lehet váltani egész minisztériumokat és a szakemberek helyére oda lehet
ültetni egy komplett futsal csapatot, ki lehet rúgni egy teljes tévécsatorna munkatársait, hogy
parókakészítők és bulvármacák szolgáltassák a híreket, de a bírókat, ügyvédeket, ügyészeket (és itt kérek elnézést, amiért nem vagyok tisztában a szervezeti felépítéssel, sem a hivatali rangsorral) nem lehet kirúgni. Hiába volt törekvés elfoglalni a jogszolgáltatást, amikor a bírók kötelező nyugdíjazásáról döntött a kormány, az elüldözött, nyugdíjba kényszerített bírók helyére nem lehet kinevezni sem egy kosárra való Kósa Lajost, sem Németh Szilárdot, de még egy rakás Lázár Jánossal sem lehetséges feltölteni sem az ügyvédi, sem a bírói kart.
Nyilván nagy horderejű, például korrupciós vádak el sem jutnak a bíróságig. Mégpedig azért nem jutnak bíróság elé, mert a fekáliaszűrő helyből megfogja a nagyobb darabokat. Egyetlen ilyen ügy sem juthat át a rácson, mert a végén esetleg nem felmentő ítélet születne, ami egy korrupciós hálóra épülő rendszer esetében életveszélyes. Nagyon kevés választja el a jelenlegi Magyarországot Törökországtól. A bíróság függetlensége talán az egyik utolsó, demokráciákra jellemző dolog, amit nem vertek teljesen szét. Pedig megpróbálták. A bírák kötelező nyugdíjaztatásával, Szájer József feleségének – Handó Tündének – a kinevezésével. Ma is és minden nap igyekeznek beleugatni a bírói döntésekbe. Mindeddig eredménytelenül. Ezért úgy döntöttek, megcsinálják erőből, mint minden mást.
Eladott Ország
" Az történt, hogy ötödik szülinapját ünnepli a korrupcióellenes megállapodás. A zsúron jelen volt Pintér Sándor olajozott és száz évre titkosított múltú belügyminiszter, Domokos László, az Állami Számvevőszék (ÁSZ) elnöke, Handó Tünde, az Országos Bírói Hivatal elnöke, másodállásban Szájer József felesége, Hajnal Péter, a Kúria tanácselnöke (Darák Péter nem ért rá), Lajtár István, Polt Péter helyettese. Ott volt továbbá Rigó Csaba Balázs, a Közbeszerzési Hatóság elnöke és Windisch László, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke.
Ezek fogtak össze, hogy harcoljanak a korrupció ellen. Ha lenne hozzá kedvem, vinnyogva
röhögnék. Ilyen hihetetlen cinizmus a világon nincs, vagy ha mégis van, az egy másik
univerzumban található. Emberek! Miről beszélünk?"
nemkati
@Eladott Ország: Ez nem jött be, hogy lecseréltek egy csomó bírót. Valóban, mindet nem lehetett lecserélni. Most azok szólaltak meg, akiket nem tudtak meneszteni.
quadrocopter
Látjátok, idevezet a rendszeres nemi élet hiánya! Elbutul tőle a nőstény! Szah-Yer Josuah elvan a fiúkkal is.
Eladott Ország
@quadrocopter: Vagyis a ballib buzi még arra se vette a fáradságot, hogy két hímvessző befogadó jellegű aktusa között pontosan írja le Szájer komája nevét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.