Kétharmad újra fizetne vizitdíjat, csak lenne jobb az egészségügy. Még a Fidesz-szavazók többsége is. Afelől nem nagyon van kétség, a 2008-as, ún. szociális népszavazás volt az utolsó szög az elmúlt nyolc év koporsójába. Ez volt az, amin a népek leszavazták a vizitdíjat, a kórházi napidíjat és a tandíjat. Ezek voltak azok a tételek, amiket Gyurcsány kerekperec letagadott a 2006-os miniszterelnök-jelölti vitában, amivel fel is törölte Orbánnal a padlót. (És máig erre épül az önmítosza: az Ember, Aki Legyőzte Orbánt. Azt már nem teszi hozzá, hogy finoman szólva se bontotta ki az igazság minden részletét. Igaz, nem a vizitdíjat tagadta le például, hanem a receptfelírási díjat. És bevezették a receptfelírási díjat? Nem vezették be. Na ugye.)

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Jó reggelt kívánok! Ébredezünk, ébredezünk?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Klubtag
@Nessy: Nos kb. így áll a hétköznapi, de gondolkodni még képes és hajlandó emberek
közérzete.
Klubtag
@Béla333: Akkor talán egy felé húzunk...? Mégis miért vagyunk rendre sikertelenek...???
Hellcat
Ennek az egész vizitdíjasdinak nem a 300 forint volt a lényege...nem abból akartak csodát művelni. A vizitdíjnak hála nem lehetett elcsalni támogatásokat...ha valaki 1 napig volt valahol akkor nem írhatták be előtte és utánna napra is mert az illető hülye lett volna 900 at fizetni 300 helyett a kórház így viszont nem tudta bekamuzni, hogy 3 napig volt ott. Csak ugye a kétbites fideszes szavazóknál ez a kérdés odáig terjedt, hogy "Akarsz fizetni? Igen / Nem" Most meg bánkódnak...hát tessék egyétek meg bazdmeg amit főzetetek...ami nagyobb baj az az, hogy az is a ti főztöttek eszi aki nem dőlt be a fidesz trükkjeinek...sokan meg már el is hagyták az országot emiatt...tapsolhattok magatoknak.
Béla333
@Klubtag: 11.06
A hiba bennünk van: nem szeretünk gondolkodni, azt szeretjük ha a mi problémáinkat mások oldják meg, még az is lehet, hogy Orbán jól mondta néhány éve: félázsiai nép vagyunk, akiknek kell egy vezér aki helyettük gondolkodik és cselekszik?!
Klubtag
Egyébként még a fidesz-kdnp (ez utóbbit mindíg nehéz odabiggyeszteni legitimitási okokból) normák szerint is standard családnak számítunk, és ilyen van a környezetünkben jó pár.
Értelmesen, hitelesen megszólítani a jelenlegi kormányzati formáció még sem tudott bennünket, mivel azonnal lelepleződött a hazugságokkal teli propagandagépezetük.
Így aztán nehéz egymás véleményéhez közelíteni.
nyanya001
A nyugdíjasokkal is kifizettetnék a havi 11.270Ft egészségügyi alapdíjat
Hiába dolgoztak 40 évig, Lantos Gabriella szerint a nyugdíjasok nem váltották ki az egészségügyi ellátásuk költségeit, havonta 11270Ft-ot fizettetnének ki velük.

A Róbert Károly Magánkórház operatív igazgatója, Lantos Gabriella érdekes megoldást ismertetett a hazai egészségügy égető kérdéseiről tartott konferencián kedden. Eléggé felborzolta a kedélyeket többek között azzal, hogy egészségügyi alapdíj bevezetését javasolta, amit még a nyugdíjasoknak is kellene fizetniük. A 24.hu telefonon kereste meg Lantost.
pestibulvar.hu/2017/03/20/a-nyugdijasokkal-is-kifizettetnek-a-havi-11-270ft-egeszsegugyi-alapdijat/

Lehet menni kezet csókolni Orbánnak !
m.blog.hu/na/napizeje/image/b%20OV%20kezcsok%202.jpg
És a seggét se felejtsétek el kinyalni !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.