A háziorvosok által felírható valamennyi gyógyszert ingyenessé tenné a 65 év feletti nyugdíjasok számára az MSZP. A DK és az Együtt nem ért egyet az... A DK-s szakpolitikus szerint 120-150 ezer forint alapnyugdíjat is kaphatnának a nyugdíjasok, ha a DK elképzeléseinek megfelelően történne a nyugdíjrendszer átalakítása.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
@Horizont: 09.04
Most őszintén miért is csodálkozol?
Pl. te illetve itt meg még sokan mások is azt mondjátok, hirdetitek, hogy az elmúlt évtizedek politikusi disznóságai ellenére ugyanezek jöjjenek újra, ahelyett hogy végre egy tisztességes brigádot bíznánk meg?!
Ez is szerintem a vakság egyik fokozata. A többieknek meg az ingyen sör és az örök élet lesz a megfelelő ígéret! Csak az egyik komolyan a szemünkbe néz és úgy mond hülyeséget, a másik meg közben ránk kacsint és úgy poénkodik!
Ez kell nekünk!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@Veleda: Na látod! Nesze semmi fogd meg jól. Kampánybeszédnek azonban megfelel, a sok hiszékeny ember gondolkodás nélkül bekajálja.
Medgyessy adott a nyugijasoknak fejenként egyszeri 19 000 ft-t, azóta is az a szöveg járja, hogy attól ment tönkre az ország. Na?
Gyurcsány egy fillért sem adott senkinek, se bér- se nyugdíjemelést, sőt azt hangoztatta, hogy nincsen ingyen ebéd.
Most miért higgyünk neki?
Veleda
@Eriksson: Nem vagyok jövőbe látó, gőzöm sincs, hogy mi lenne ha...de már annyiszor beetettek bennünket, hogy van okom pesszimistának lenni.
Eriksson
@Veleda: Így igaz! Minden ígéretet csak fenntartással kezelni.
CsipkeRózsa
@Béla333: 13:25

Szerinted a Fidesz "Folytatás" programjáról tudták a szavazók, hogy mit akar folytatni, mégis győztek. Pedig az első négy évben is csak a gazdagok javára ténykedett, a szegények még rosszabb helyzetbe jutottak.

Egyébként, az ellenzéki pártok ugyanezzel a szóval nem sokra mennének, nem is gondoltam komolyan.
Béla333
@CsipkeRózsa: 15.59
A Fideszes hívőnek elég annyi, hogy: "Folytatjuk"! Ők ezzel a jelszóval már Orbánra szavaztak.
Ha "ezen" az oldalon ugyanilyen jelszóval jönne ki az MSZP/Gyurcsány, azzal a meglévő szavazói is elpártolnának, mert senki épeszű nem szeretné, hogy azt folytassák, ami 2010-ben abbamaradt!
Ezt akartam mondani, lehet hogy nem volt érthető!
CsipkeRózsa
@Béla333: érthető volt már első olvasatban is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.