A közlekedés közben elkövetett szabályszegések felderítése érdekében 2017. március hónapban újabb két Audi A3 típusú személyautót állítottak szolgálatba.

A két új autó a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság területén, Nagykanizsán és Keszthelyen segíti a rendőrök munkáját.

A két fedélzeti kamerával felszerelt, speciális feladatokra is alkalmas felderítő autók minden nap közlekednek a zalai utakon, ahol elsősorban a kiemelt szabálysértéseket – záróvonal átlépése, elsőbbség meg nem adása, tilosban áthajtás, irányjelzés elmulasztása, szabálytalan sávváltás, illetve előzés – figyelik és dokumentálják.

A szabálytalanság rögzítését követően a rendőrségi járművel szolgálatot ellátó járőrök azonnal megteszik a szükséges intézkedéseket. – írja az Inforádió.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
Már lopakodó üzemmód is van a rendőrségnél.
Nagyon mínuszos lehet az államkassza, hogy mindent bevetnek annak érdekében, hogy a bírságokból elég pénz folyjon be az államkaszába.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szép új világ
Inkább ezt tartom helyesnek, mint az ismételt KRESZ vizsgát. Fizessenek a szabálytalankodók.
Tekla
@szép új világ: Mért nem azt tartod helyesnek, hogy rendőr a bűnözőket, az öregeket agyon verőket, a fosztogató hordát és egyéb garázda elemeket figyeljen és büntessen ? Ne azt aki véletlenül, figyelmetlenségből, olcsó autóval , egyszer, stb.
papa.49
A söndörök nagyon beizgultak, de mi lesz a végeredmény az ,,fontos elvtársak rendszámai bent vannak a rendszerben, azokat NEM LEHET BÜNTETNI, a mezei Suzukis pacákokat meg nagyon kell büntetni!!!
pribeli99
@advocat: Csak kérdezem :) Mi ezzel a problémád ??? / És figyelhetnék a lakott területen kívül csak első leddel közlekedő "nappali fényt" is /
Hivatalos a KRESZ szabályainak meg felelő a legolcsóbb is közel 20 ezer Forint SZERVIZBEN BE SZERELTETVE. ÉS MOST NEM A KÍNAI PIACI GAGYIKRÓL BESZÉLÜNK REMÉLEM !
papa.49
Figyelhetnék a szabálytalanul bekötött tolató radarokat is mert meg lehet őrülni egy ilyen autó mögött, és itt nem a Suzukikról szólok, hanem a Mercikről, BMW, röl, vagy egy Lexusról, vagy éppen bármelyik itthon begányolt tolató radaros kocsiról...
gazdag dezső
Az lenne inkább fontos,hogy megjelenjen olyan kiadás könyv formában ami a mai szabályokat részletesen leírja,az elmúlt évek változásait! Régen voltak olyan tanfolyamok akár munkahelyeken is amik a változtatásokat ismertették meg . A tanfolyamról igazolást adtak ki és csak úgy volt érvényes a vezetői ig. Most legalább egy kis könyvecskét adnának ki amiben a jelenleg érvényes szabályokat megismerhetnék a gk. vezetők! Sok szakmabeli sem ismeri a most már megváltozott előírásokat.Épp a mostanában kiadott rendőrségi felhívásra gondolok. A gyalogos forgalommal kapcsolatosan,a gyalogosok elsőbbségére vonatkozóan.Ezt is régebben másként ismertük sokan,de főként a gyalogosok.Aztán a jobbra tartási kötelezettséget sem ismerik sokan a kedves vezetők közt,vagy az előzési szabályokat ,a sávváltoztatást.Az irányjelzővel nagyon sokan spórolnak,elébed vágnak szinte féktávolságon belül stb...sok-sok ilyenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.