A CEU maga nem akart tüntetés, de a civilek által pénteken meghirdetett vasárnap koraesti demonstráció iránt egyre nagyobb az érdeklődés. Az Oktatói Hálózat és a Momentum is bejelentette: testületileg vesznek részt az eseményen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
Ha az összes területről minden érdekében sérült ember elmenne, Magyarország lakosságának 80 %-a ott tolongana a tüntetésen! Az a nagy baj, hogy minden szakma csak a saját érdekeit tartja szem előtt, mindenki közömbösen néz a másikra! Ha a Momentum komolyan gondolná a jövőjét, hát itt van a kiváló -választási esélyeket is növelő-alkalom, hogy összefogja a sok reményvesztett embercsoportot!
Peller Anikó
@Cicamama55: teljesen mindegy hányan mennek el. Ha nem viszik azt a k rva aszát akkor már mehetnek is haza.
Cicamama55
@Peller Anikó: A netadó elleni tüntetéskor is elegek voltak a telefonok...Magam részéről az agresszív fellépést elutasítom.
Peller Anikó
@Cicamama55: Legyen igazad. Ha az a sok sérült netalán elmenne szavazni is (meg aztán az a sok elmebeteg hatalomra ácsingózó balfék ki tudna állítani végre egy normális bajnait) akkor még lehetne is igazad.

De tartok tőle, hogy erre már kevés az esély.
justhpeter
@Cicamama55: Sok ember határozott fellépése kell. Az erőszak csak ez után.
Cicamama55
@Peller Anikó: Tudni ezt előre senki nem tudhatja, de talán jobb is...Én csak reménykedek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.