A külföldi egyetemek működéséhez szükséges nemzetközi szerződés föderatív államokat érintő pontosítására fogadott el változtatásokat a felsőoktatási törvény módosításához az Országgyűlés Törvényalkotási bizottságának kormánypárti többsége hétfő esti ülésén. A változtatás szigorít az előterjesztésben megfogalmazott határidőkön is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
És az un. "ellenzék" hogyan szavazott?!?!?!
Béla333
Egyébként ha a Fideszes sumák, alamuszi mocskok megszavazzák a szigorítást, akkor azzal lehetetlen feltételt támasztanak a CEU fennmaradásához!
Ahhoz köti ugyanis az egyetem fennmaradását, hogy Tramp írjon alá Orbánékkal az egyetemmel kapcsolatos szerződést! Neki ehhez nincs joga, nem is tudna aláírni, így ez az egyetem megszűnését jelenti!
nevemnick
@Béla333: egyszerűen nem hiszem el, hogy magukat ,,nemzethy" magyarnak valló gőgös, cinikus, ganyé emberek ennyire nem törődnek az országuk népével, sorsával és megítélésével.
Más megoldás nincs, ezeknek el kell távozniuk a közéletből
bencemacska
A Rektori Konferenciát, ami pedig nagyon "simogatós" módosítást kért, simán lesz...ták!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.