Ürge-Vorsatz Diána először szólalt meg a nagy nyilvánosságot kapó Facebook-posztja óta. Szerinte már most is komoly károk érték az egyetemet.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Jobban bízom egy bolhában, hogy nem csíp meg, mint ebben a bábban.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Szegény jóhiszemű tapasztalatlan! Pártkatonában bízni - nevetséges!
nevemnick
Jobban bízom egy bolhában, hogy nem csíp meg, mint ebben a bábban.
aremy
hát ne bízz benne mer ez a gerinctelen káder ugyan olyan geci mint mint a többi nagyon nemzetes.és ha már otthon vagy a klíma területén igazán súghatnál a káder odaadó klíma munkájáról mert szerintem egy nagy semmi mintŐŐŐ
coni
Az értelmiség bűne az oktatás (az egész ország) lezzülesztése. Látták de hallgattak, egészen addig amíg ők is érintettek lettek.
Ha O..V. azt mondja Ádernak, hogy küldje vissza, meg fogja tenni. Azt teszi amit mondanak neki, 20 éve. Ha ez csak terelés volt (a civilek sokkal kritikusabbak mint a CEU) akkor úgy tesznek mint az olimpiánál elengedik. Putyin úgyis mással van elfoglalva.
Levendula
Bízik? Én nem. Én csak magamban és a férjemben bízok, senki másban!
Eladott Ország
Áder Jánosnál nincs értelem, ő a fidesz pártkatonája. "Ha van valami, ami igazán elkeserítő ebben a nemzetközi szintre lépett, Magyarországot a demokratikus országok sorából kiíró, paranoiásnak tűnő, de nagyon is tudatos Soros­ellenes vergődésben, az az, hogy valószínűleg sehol máshol nem jöhetne jól ki ebből egy kormány. Csak ott, ahol minden idők egyik legkártékonyabb, a rendszerváltozás óta eltelt keserves évtizedek legkártékonyabb politikusa módszeresen építi a sötét ostobaság áthatolhatatlan falát."
Eladott Ország
"A racionalitás totális kiiktatása a hatalmi diskurzusból (és a józan ész egy­-két szavas, könnyen emészthető csatakiáltásokkal való helyettesítése) pontosan ezt a célt szolgálja: hogy idő se, agy se legyen gondolkodni, hiszen körülöttünk füstölögnek a puskaporos hordók, cselekedni kell. Ha csend van és béke, a bálványba szerelmes hölgyek és urak (nem, Orbán nem kizárólag nőügy) még a végén meghallanák, hogyan hullanak ki az ország fejlődése szempontjából az ablakon kidobott, felégetett elmúlt hét év csontvázai a szekrényből, és a csattanásra talán még a kognitív disszonancia fogságába esett szekértábor is felkapná a fejét. Ennek pedig a fent leírt ok miatt nem szabad megtörténnie."
papa.49
Bízni lehet de csupán csalatkozni fog, a kÁder visszaküldi, a parlament megint megszavazza ebben a formában, oszt a káderjani egyet tehet ALÁÍRJA, és kész!!!
Nem értem ha valaki ekkora tudós, miért nem lát az orránál tovább???
A tisztánlátást ne homályosítsa el a pártszimpátia!!!
Ez már ki van találva, sőt bevezetve, kipróbálva, nem is tudom hány törvény ment már így át, ezt azért illene látni a prof. asszonynak is!!!
papa.49
@JAJMÁR: Szerinted érti-e egyáltalán a hölgy, hogy mi forog itt és most kockán???
Szerintem NEM ÉRTI, vagy NEM AKARJA ÉRTENI!!!
nezelodo
Nehéz dolga leget ennek az ürgének, (Ürge-Vorsatz Diána), nem tudja eldönteni hogy a mi demokráciánk csekélyke maradéka fontos-e neki, vagy a munkahelye. Márpedig ha bigott fidesz hívő, most lelki válságba került, ha van neki olyanja! Csak a közmondásban van olyan, hogy a kecske is meg a káposzta is jól járjon...
egyvandor
fideszesben bízni botor dolog. A sunyi fideszes káder azt hitte, ha este tízkor ír alá, akkor senki nem veszi észre.
JAJMÁR
@papa.49: Érteni érti, de nem mindenki foglalkozik a napi politikával. Én is ismerek olyan embereket, akiket leköt a saját munkája, és abban él. Burokban szinte. A tudósok ilyenek, ezért én megértem a hölgyet :)
Most törték föl a "burkot" nála!
papa.49
@nezelodo: Az igazság az a két alternatíva kizárja egymást, tehát színt kellene neki vallania, de nem hiszem hogy fog olyat tenni, hiszen fütyiszes...
A fütyisztől csak a nyílt színvallás áll messzebb mint Makó Jeruzsálemtől!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.