Bangóné Borbély Ildikó felszólította Orbán Viktort a parlamentben az azonnali kérdések órájában, hogy kérjen bocsánatot minden magyar nőtől.

Egy hete az ATV munkatársa arról kérdezte a kormányfőt, hogy valóban hazahívják-e Szemerkényi Réka washingtoni magyar nagykövetet. Orbán erre így válaszolt:

nem foglalkozik nőügyekkel.

Ezt kérte számon rajta az MSZP politikusa.

A kormányfő válaszában azt mondta:

mindenkitől elnézést kér, amikor erre szükség van, ez esetben azonban ez nem áll fent. Hozzátette: otthon lekapnák a tíz körméről, ha tiszteletlenül beszélne a nőkről, majd arról beszélt, hogy a Fidesz-KDNP-kormány mindig is a tisztelet hangján beszélt a nőkről.

Az MSZP politikusa szerint azonban Orbánék primitív, hímsoviniszta politikát folytatnak hetedik éve a parlamentben. A miniszterelnök erre csak annyit reagált: a maga részéről mindig meg fogja adni a tiszteletet Bangónénak. – írja az atv.hu.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
A fütyisz a nőket a szaporodás eszközének, meg a férfiak, vagyis az ők kiszolgálására teremtett lényeknek nézi!!!
Ez olyan méretű pofátlanság, hogy én még véletlenül se lennék egy légtérben ezzel a tahóval, én férfi létemre mindig is megvetettem az ilyen bugris szarházi tahókat!!!
egyvandor
Gorbán bocsánatot kéjen? Utána hónapokig fizethetjük helyreállításának költségeit, de lehet, megérné azért a kis kárörömért.
Sámannus
Én előbb tökön rúgnám, majd egy jobb horoggal észhez téríteném.
A női ügyek valami ilyesmit jelentenek.
Zeta
Tisztelet hangján!
Hogy lehet , hogy nem ez jön át a sok szövegből , tettből. Nem kell sokat keresni, hogy találjunk ilyen , gyöngyszemeket. Elég Kövérre és a szaporodásra visszaemlékezni! Tettek is vannak bőven , vakkomondor !
3dwhite
Nem kell. Csak folytassa tovább, aztán meglátjuk.
desiro
@Zeta: ...meg a bátorság, idős embereket rugdosó takony árpi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.