Nem csinál különösebb gondot a Fidesz – legalábbis látszólag – abból, hogy másfél héten belül a harmadik tömegmegmozdulás zajlott Budapest utcáin a CEU ellehetetlenítése és a kormány politikája ellen. Orbán Viktor megint elmenekült – pontosabban kimenekítették – a népharaggal kapcsolatos kérdések elől.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Ez már ,,öreg hiba" ha egy ország miniszterelnökének bujdokolnia, menekülnie kell az újságírók, s legfőképp az ország polgárai elől. Soha nem felejtem el Antal Józsefet, Gönz Árpádot és a későbbi kormányfőket, akik egy szál ,,testőr" kíséretében a nép közé ,,bemerészkedtek" városkánk főterén, és nem felejtem el viktorkát, amikor 1994-ben ugyanitt négy tagbaszakadt ,,kisgyerek" őrizte a kiválogatott ,,rajongók" gyűrűjében.
Nu, ennyit erről.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@nevemnick: ..mert csak hogy tudd én egy parkban kb egyméterről néztem ahogy Kádár sakkozott...a szokásos félreértésed elkerülése érdekében megjegyzem, hogy még gyerek voltam.
...és az arroganciád bizonyítja a liberalizmusodat.
nevemnick
@Csizmás Kond: mindig mellélősz de ez a te dolgod. :D
Csizmás Kond
@nevemnick: ...azt csak te képzeled úgy...
Béla333
Még mindig nem lehet a háza előtt tüntetni? Akkor talán nem vonogatná a vállát!
RonaGyuri
Ezeknek a gaz firkászoknak semmi sem szent =))

Ahelyett, hogy a pillanat rendkívüliségén merengenének zúgolódnak

A hvg.hu felháborodva számolt be róla, hogy: „hogy kikerülje a rá váró újságírókat – Orbán Viktor és sajtófőnöke, Havasi Bertalan ezúttal új módszert választott: felkértek egy képviselőt – Bánki Eriket –, hogy tegyen úgy, mint aki haladás közben fontos kérdésről tárgyal a kormányfővel. Így aztán, amikor Orbán Viktort megszólítottuk, a miniszterelnök azt mondta, ne haragudjunk, de inkább Bánki Erikkel beszélne, Havasi Bertalan pedig gyakorlatilag az újságírók és Orbán közé ugorva hajtogatta ugyanezt, illetve hogy hagyjuk békén a miniszterelnököt, mert dolgozik.”!
Nos sajnos ők a dologban a nyilvánvaló pofátlanságnál leragadtak, pedig a pillanatnak ennél sokkal fontosabb tartalma is volt. Ha csak hivatkozásként, ürügyként és ráadásul kamuból, de legalább úgy csinált, mintha dolgozna! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.