A Die Welt című konzervatív német lap szerint Juncker Orbánt fenyegeti, a Der Spiegel című hírmagazin úgy véli, a magyarországi tüntetések nem fenyegetik a kormányt – írja az MTI.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
basszus... ennek az elemzésnek nehéz lenne ellentmondani
Ördögvadász
Az adócsaló gazembernek jelenleg nem a jámbor Orbán, hanem a Szultán és, vagy Le Pen adják fel a leckét! Jógosan.
karma1
@Equus: Asszem, az nem volt meg me'g egyikuknek sem, hogy "orban egy g..ci" (by Simicska).
Erdekes modon ezt annakidejen keptelen voltam leforditani a ferjemnek, probaltam tole megtudni, hogy hogy mondjak angolul az argoban a sperm-ot, de nem tudott ra valaszolni. (Megjegyzem: ez a 4 betus szo egyaltalan nem targya errefele semmifele karomkodasnak sem, tehat pejorativen nem is hasznaljak.)
Tehat szep dolog volt az o fejtegetesuk - foleg a masodik ujsgcikkben ), de Juncker fogja tudni kezelni a potrohost, es mar kipecezte maganak, aprilis 29-e az Igazsag Napja lesz: vege a pavatancolasnak.
Valoban, ez a tuntetes nem partok altal koordinalt, de valahogy a Bastille lerohanasa is 1789-ben inkabb a zsarnoksag es a kiraly meg a sleppje ellen szolt, mint valami mellett.
Most a fiatalok - teljesen termeszetesen - szabadsagot akarnak, es nem partban, ideologiaban gondolkodnak, de valahova el fog jutni ez a mozgalom is, ez varhato lesz.
Szoval en nem degradalnam le a dolgot egy piti szintre, de ez lehet, hogy eppen arra eleg lesz, hogy felhivja a figyelmet nemzetkozileg is, es persze a tesze-tosza bizonytalan magyarok koreben is.
En mindenesetre a fiataloknak drukkolok, elvegre az o jovojukkel szorakozik orban meg a sok ven buzi korulotte, en meg azt mondom, inkabb a sajat pocsevel jatsszon, mert az valo neki, es mas ugyse fog neki oromet okozni az elkovetkezendo idokben - legalabbis remelem...:o)
coni
2014-ben még a kis (valódi)ellenzéki pártok sarokba tudták volna szorítani a korrupt MSZP-t, szerintem Schiffer fideszes beágyazódottságán múlott az ország jövője. Meg a választókon. Ellenzék nélkül elég nehéz ügy kormányt váltani, és ezt nemcsak a Welt látja...
Majd hosszú évek múltán egy polgárháborúval és akkor ismét ott folytatjuk ahol rendszerváltáskor abbahagytuk. Szlovákia jó példa arra hol tarthatnánk ha a tömegek nem lettek volna ilyen borzasztóan fogékonyak a demagógiára.
Jozefina
Remélhetőleg Junkernek sikerül végre falhoz állítani ezt az eszelős gazembert, aki hülyére veszi az egész EU-t.
Az LMP felett most is ott lebeg Schiffer szelleme, így ők sosem lesznek valódi kormányváltó erő. Megalkuvók, magszimum a fidesszel együtt fognak kormányozni.
coni
@Jozefina: Sajnos az Uniótól megmentést várni olyan mint 56-ban az amerikai felszabadítóktól. Nem fognak felszabadítani mert az Önös érdekük (érthető módon) erősebb, valamint azt látják, hogy a magyar nép harmadszor is a "folytatjuk"-ra szavazott. (8M választóból 1,3M szavazott kormányváltásra 2014-ben).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.