Eddig nem sok látszott a politikai földrengésből, amit Orbán Viktor jövendölt. Vagy csak most jön?„Meggyőződésem, hogy 2017 a lázadás éve lesz” – jelentette ki Orbán Viktor tavaly év végén. A miniszterelnök a több fontos európai országban választásokat hozó év előtt fogta a vonalzóját, és rátette arra az egyenesre, amit Donald Trump győzelme és a brexit jelölt ki. A forradalmi hevület sokszor, például a március 15-i beszédében is visszaköszönt: „Európa népei most felébredtek, rendezik soraikat, és hamarosan lábra kapnak, az igazság elfojtására épülő Európa gerendái mindenhol recsegnek és ropognak”. Pedig épp aznap nem csináltak a hollandok forradalmat: az iszlám- és EU-ellenes Geert Wilders Néppártja jól kikapott a kormányzó liberális-jobbközép VVD-től. Olyan EU-barát pártok nyertek sokat, mint a Zöldek vagy a liberális D66. Most a franciákon a sor, hogy igazolják Orbán Viktort, de az összeurópai mérleg elsőre egyértelműnek tűnik: ugyan a magyar miniszterelnök és a kormánypárti...

Forrás: index.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Bedőlt Orbán európai forradalma?

Orbán dőljön be. Mikor kirúgják alóla a stokit.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Horizont: Hagyd rá, ez a fixa ideája!
quadrocopter
„a populizmus elérte a csúcsot és lejtőre került”.

Lassan lehet csomagolni - Genyó!
Eladott Ország
@Csizmás Kond: A holland Szabadságpárt megbukott a választáson.
Pálinkafőző Rézüst
Orbánnak szeretettel: " A tünetek három fő kategóriába sorolhatók: pozitív tünetek (hallucinációk, téveszmék, gondolkodási és mozgászavarok), negatív tünetek (akaraterő hiánya, visszahúzódás) és kognitív tünetek (a komplex gondolkodás, koncentráció és emlékezés zavarai)."
Viszont lesz már jó gyógyszered, vikike...
privatbankar.hu/vallalat/hamarosan-europaba-is-megerkezik-a-richter-csodaszere-307616

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.