Nem nagyon tudják a magyar hatóságok, hogy a nemrég "bocsánatkérő" videójával elhíresült csecsen üzletember Magomed Daszajev milyen jogcímen is tartózkodik az országban. Az elhárítás mindenesetre figyeli.

Kihelyezett ülést tartott szerdán az országgyűlés nemzetbiztonsági tanácsa Röszkén, a kiszivárgott hírek szerint leginkább Magomed Daszajev, a Komáromy Gergő zöld aktivistát bocsánatkérésre kényszerítő csecsen üzletember volt a téma. 

A Magyar Nemzet értesülései szerint a magyar hatóságok nem nagyon tudnak mit kezdeni Daszajevvel, mert nem tudják, milyen jogcímen is tartózkodik az országban, lévén egy országnak sem polgára, vagyis hontalan. Egymás után adja be a kérelmeket, és amíg azok elbírálására vár, addig maradhat az országban.

Emiatt az Állampolgársági és Bevándorlási hivatal (BÁH) figyelteti, de rajta tartja a szemét kapcsolati hálója miatt az Alkotmányvédelmi Hivatal is. 

A zárt bizottsági ülésről kijövő képviselők szerint Daszajev régebben nem volt annyira oroszbarát, mint mostanában, sőt, inkább az ellenkezője volt rá igaz. 

A rendőrség egyelőre nem tett semmit a Komáromy Gergőt megfenyegető csecsennel, mert Papp Károly országos rendőr-főkapitány szerint még senki nem tett feljelentést – számoltak be a képviselők a lapnak az ügy eme részletéről. Csakhogy ez nem teljesen igaz, az ismert feljelentő Tényi István szombaton emailben tett feljelentést az V. kerületi ügyészségnek.

A bizottsági ülésen az is kiderült, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hivatal (NAIH) mellett már az ALkotmányvédelmi Hivatal is vizsgálni kezdte, mégis hogyan kerülhetett orosz kód a nemzeti konzultációs honlapra.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
Talán Roggyant Tóni meg tudná mondani, hogy hogyan került az országba és milyen jogcímen van itt. Érdekes módon a geci is kussol ilyenkor, valahogy most nem akaródzik megvédeni neki az országot?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szép új világ
Talán Roggyant Tóni meg tudná mondani, hogy hogyan került az országba és milyen jogcímen van itt. Érdekes módon a geci is kussol ilyenkor, valahogy most nem akaródzik megvédeni neki az országot?
desiro
Nem figyelni kell, kiutasítani barmok.
Sziszifusz
Magomed Daszajevet a titkosszolgálat annyira titkosan figyeli, hogy ezt most már mindenki tudhatja.
papa.49
Ez is egy a kötvényes szarháziak közül!!!
Kutyuska
Nem lehet, hogy ő is Soros által repülővel ideküldött ügynök?
A viccet félre téve, szerintem pedig a magyar hatóságok pontosan tudják, hogy ki ez a Dagomed-Mohamed gyerek. Az a véleményem, hogy a magyar kormány hívta ide és a magyar kormány megrendelésére fenyegette meg a magyar aktivistát. Bagatellizálhatják az ügyet a mérhetetlenül gátlástalan és aljas Tuzson és társai, ez a fickó nagyon nagy valószínűséggel bérgyilkos.
Ha nem tudnák a magyar hatóságok élükön Pintérrel és Bakondival, hogy ki ez az ártatlan arcú, rendkívül érzékeny lelkülető csecsen gyerek, akkor már abban a pillanatban tiltakoztak volna az orosz nagykövetségen az ellen, amit művelt.
De mégis hogy nézne ki, hogy megrendelnek egy munkát utána meg tesznek, mint aki nem tud róla.
Ezt csak hülyék és a Fidesz hívők nem látják.
Tollascsőr
Nagyon érdekes. Egy pincében, pár remekbe szabott barkács szerszám társaságában eltöltött óra után, sok mindent meg lehetne tudni ettől az önérzetes magomedtől...
Cefi
Magomed hontalan, és a titkosszolgálat is figyeli.

Elírás. Nem figyeli, hanem pénzeli.
nezelodo
Volt nekünk egy bajai szovjet tüzértisztünk, akit Baszajevnek hívtak, véletlenül ő is Sztálin "kedvenc népcsoportjához" tartozott. Amikor "Orbán hazazavarta" népe élére állt, amíg agy pokolgép jobb létre nem szenderítette. Ő sem igazán a volt orosz főnökeit kedvelte...
solidedge
Megnyugtató, hogy a titkosszolgálat figyeli. A hosszú megfigyelés eredménye, hogy most már csak az a kérdés ki ő, mit csinál és hol van?
Zeta
Ettől függetlenül bátran nekimegy az őt eltűrő ország polgárának! Ezekután azonnal kikellene utasítani!
Azonnal!
Fradigege
Honosítási kötvény miatt van itt. De ki a tököm ez? Ez az egész ügy érthetetlen. Ha megfenyegetem Józsi bácsit a szomszédban, akkor engem is megfigyel a tek?
Aki Én
kolozsvaros.com/2017/04/24/mi-folyik-itt-moszkva-kulvarosa-lettunk-csak-elfelejtettek-szolni-nekunk/

,,Ez a Rezsiszilárdra emlékeztető Magomed milyen alapon uszíthat büntetlenül magyar állampolgárok elleni brutalitásra Magyarország
területén? És nem az, hogy a magyar kormány piszlicsáré ügyekkel nem foglalkozik, és karba tett kézzel nézi ahogy egy verőlegény
alkatú bevándorló szórakozik véleményt nyilvánító, a véleménynyilvánításért hatóságilag elítélt magyar polgárral, de olybá tűnik,
mintha rendben lévőnek találná ezt az egészet.
Most nem baj, hogy gazdasági bevándorlók nem tisztelik az életformánkat? Hol vannak a háromgyerekes szír férfiakat köpködő
hazafiak, a nemzetféltő szittya magyarok? Miért nem üvöltenek teli torokból, hogy konkrétan megélhetési migránsok konkrétan
bűncselekményt készítenek elő magyarok ellen?"
karma1
Mocskos magyar titkosszolgalat... Ahol egy hazatlan bunozo megregulazhat egy magyar allampolgart es ezert senki sem vonja felelossegre ezt a szemetet...
Kulonben pedig Parizsban, es az osszes nyugati varosban, ahol terrorcselekmeny tortent, a titkosszolgalatuk eppen igy megfigyeles alatt tartotta a merenylot... Szoval kapjak be...
quadrocopter
Ha szorul a hurok, hagyják elpucolni az országból, ( Oroszországba a szolgálati helyére!) hisz semmilyen hatóságnak nem bántja a szemét a szemét!
nevemnick
Ezt a tróger csecsent meg kell keresni. A terroristák ezek szerint már itt vannak, de nem arab, hanem a volt ,,tezstvéri" volt Szovjetunió tagországaiból. Hány ilyen ember lehet még az országban? Erre hogy reagált az Orbán-Pintér-Hajdú hadsereg? Nem lennék meglepődve, ha az itt tartózkodását a ,,közpénz jellegét" elveszített adónkból fedeznék...
Elég volt ebből a getzi bandából, akik a saját népüket megnyomorítják, földönfutóvá teszik!
Vissza a Köztársaságot és az eredeti Alkotmányt!
karma1
@nevemnick: Ja, ezek putyinei, a kopaszok meg kubatovei...Lehet, hogy eleg lenne, ha ezt a ket szektat osszeeresztenek egy egyszeru utcai harcban?
Györe-Juhasz Eva
Szóval migráns,mièrt nincs őrizet alatt a határon amíg nem születik ítèlet a kèrelmère ?
karma1
@Györe-Juhasz Eva: Mert mar allitolag 12 eve el itt, magyar felesege es magyar bejegyzett - am veszteseges - vallalkozasa van. (Monnyuk hogy lehet vallalkozasa akar csak reszben is, ha nem tisztazott a jogallasa?)
nezelodo
Kezd ez a fazon olyan lenni mint a senki által nem ismert, a kormányzat berkeiben nem látott, fizetést nem kapó, de nagyon ütős tanácsokat adó jóember, aki a semmiből lesz milliárdos. Orbán pedig mindig megtagadja, mint Jézust a tanítványa, és nélküle megállna gépezet. Hiába nagy űrt hagyott maga után a Simicska, de hála a jó Istennek, Habony pótolta a fájó hiányt!
papa.49
@karma1: Ez csak mese, lemerném fogadni a festékes srác megfélemlítésére találták ki a pacákot a takonyárpi művek!!!
Györe-Juhasz Eva
@karma1: Nagyon is èrdekes,egy hontalannak lehet vállalkozása,mègha vesztesèges is,de a becsületes magyar vállalkozóval jól kib@szik az ormány,kivève ha fideSSes.Igaz, akkor már kètsèges a becsületessèg.
karma1
@papa.49: Szerintem Papus belefer, hogy legyen egy "igazi" csecsen a palettan... Tudod, ahol en sokaig laktam - Ujpalota kulso szele, csodaszep resz, mi mar csak a kiserdore es egy oriasi parkra neztunk a 8.-rol - szoval ott, a Szentmihalyi uton volt egy Total benzinkut, aminek a presszo reszeben allandoan csecsenek, ex-jugoszlavok, szerbek , ukranok uldogeltek a napot mulatva, es vegig a Szentmihalyi uton, ami kifele vezetett a varosbol (kis attetellel az 5-os es a 0-as fele) es csak az volt a dolguk, hogy a 100 meterenkent kiallitott lanyoktol a bevetelt beszedjek... Ezek a lanyok egy budos szot nem beszeltek magyarul, a tarifajuk egy kis hullampapir lapra volt kiirva, es el tudtak mondani angolul a "szolgaltatas" nevet. Az "uzletet" a kiserdoben bonyolitottak le, a rekord 7 perc volt a kamion leallasa, erdobe fordulasa es ujra megjelenese kozott. (Telen vilagosan lehetett nindent latni, mert teljesen kopaszok voltak a fak).
Ugyanezek a bunozok szerveztek be a szomszed sracokat is az olajszokitesbe is. kesobb ezt a Total kutat bezartak, de a bunozok es a lanyok maradtak, a legeloszor megnyilt Tesco-ban a Mekiben voltak napkozben, es kocsival jartak vegig a lanyokat orankent. Szoval lehet, hogy ezzel nem leszek nepszeru, de mar az antall kormany idejen is viragzott az ukran-csecsen forgalom, viszont orban es sintersanyo ezellen nem tettek semmit, ellenben sintersanya raerositett a Kobanyai kinai piacon a sajattulajdonu fegyveruzlettel. (Ezt a sajat szememmel lattam, valoban mukodott! )
papa.49
@karma1: Biztos igazad van, a környéket én is ismerem, egy darabig ott dolgoztam a Mélyfúró utcában, és naponta kétszer arra mentem kocsival, mikor még a M0 nem ért el odáig...
karma1
@papa.49: 15 evig laktam ott, csodaszep kilatas volt a parkra - a ket nagyszoba arra nezett, kelet fele -, a konyha meg egy kisszoba nyugat fele, es innen lehetett latni a Total kutat is, meg az erdobe bevezeto kis duloutat is. Nyaron OK volt, mert lombos fak voltak arrafele, de telen,...:o))) Szegeny csajszik a rovid szoknyakban,... Ja, es a rendorok csak lelassitottak melletuk, de sosem vittek el egyet sem kozuluk... Vajha miert is nem? Talan a csecsenek meg az ukranok picit felduhodtek volna?
papa.49
@karma1: Azért mert a zsaruk külön kapták meg az ingyen menetet...
papa.49
@karma1: Olyan mértékig beépültek már a gengszterváltás idejére a hatalomba, a rendőrségbe, a titkos szolgálatokba, és kevesen tudták csak az igazságot, pl a Laci aki akkor mondta, hogy nagy baj van, és nem sokkal később már fel is állt a pozíciójából, gondolom ezért, és gondolom tudod kire céloztam!!!
nezelodo
Ez csecsen, kormányunknak a jelek szerint jó terroristának számít, és nem olvashatta vagy nem értette, a migráknak szóló óriásplakáterdő üzenetét. Különben betartotta volna a felszólítást, hogy ne vegye el a magyarok munkáját, és tartsa be a törvényeinket. Ennek tetejébe, még olyan erős hátszelet érez, hogy fenyeget is bennünket! Fijjuk, ti nagyon elszabtatok valamit, vagy nagyon rossz társaságba keveredtetek, hogy még ezt is megteheti ennek a dolgos népnek a fia!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.