Kedden dél körül tanúként meghallgatták a nyomozók Komáromy Gergely zenészt, a bocsánatkéréses Magomed-videó főszereplőjét.

A kihallgatás tényét Magomed közölte az Indexszel. Komáromy a lapnak azt nyilatkozta, a nyomozók elmondása szerint kiemelt ügyként kell kezelniük a dolgot, éppen ezért nem az eredetileg illetékes V. kerületi kapitányság nyomoz, hanem a BRFK felderítő főosztálya.

Komáromy azt is mondta, részletes tanúvallomást tett, és úgy tudja, hogy ő az első, akit meghallgattak. Magomed és az operatőr, esetleg további szemtanúk csak ez után jönnek. A rendőrök elmondása szerint kényszerítés miatt nyomoznak Tényi István feljelentése nyomán.

A Fidesz illetve a rendőrség eleinte nem nagyon akart tudomást venni az ügyről, aztán Orbán Brüsszelben jelentette be, hogy utasította Pintér Sándort, hogy lépjenek az ügyben, "bár nem vertük nagy dobra". Aztán el is indult a nyomozás.

Komáromy az elmúlt napokban egyébként megkereste Magomedet azzal, hogy csinálják meg az eredeti videó fordítottját, amelyben a csecsen férfi kér bocsánatot azért, mert megrémített embereket.

„Úgy éreztem, hogy a videó után konstruktív lett a viszony köztünk, békés kommunikáció zajlott. Mivel engem sokan megkerestek, hogy nagyon megijedtek, és engem is féltenek, vajon nem vertek-e meg, ráadásul a nyomozás is elindult, megírtam Magomednek, hogy csináljunk egy vicces lezárást a sztorihoz: ő kérjen bocsánatot azoktól, akikben félelmet keltett. Ráadásul ez neki is jó lenne a rendőrségi eljárás miatt”

- mondta Komáromy.

Magomed azonban mereven elzárkózott az egésztől. Komáromy azt is mondta, hogy Magomed "megnyugtatta" őt, neki nem lesz baja ebből az egészből, nem kell majd elhagynia Magyarországot. – írja az Index.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Na most a takonyművek beáldozza a csecsent, vagy kimossák a szarból???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kisrigó
Nocsak, nocsak!! Mégsem magánügy az eset? Tudom, hogy "szagértelmed" párját ritkítja, most saját kútfődből nyilatkoztál, (ha érted mi az a kútfő!) vagy megint te lettél az ügyeletes hülye?! Látta a fényestekintetű, hogy felháborodást kelt az eset, "utasított!" Mi a fészkes fenének nem teszik a dolgukat az illetékesek?
papa.49
@kisrigó: Azért mert finganiuk se lehet a hazugovics engedélye nélkül!!!
kisrigó
@papa.49: Sajnos, így igaz. Ha jól emlékszem 2006-ban, amikor Gyurcsány valami ilyet mondott, "tegyenek meg minden törvényes intézkedést" a helyzet kezelésére, mekkora ajvékolás volt miatta! Az más kérdés, hogy mi történt. Az, hogy őfenesége utasít, már nem baj.
papa.49
@kisrigó: Igen ez a szálka, meg a gerenda tipikus esete...
SystemError
Érdekes, ilyenkor hol vannak megint csak a 2006-os gyújtogatos skinhead-ek, no meg a nagy-magyrok, akiket Viktor hazudozásai ne, érdekel, sem hogy 1000 milliárdokat lopnak? Kubatov sittes csicskái ilyenkopr nem magyarkodnak. Egy facebook üzenetet sem tudnak küldeni ennek a "bevándorlónak", aki más országában fenyeget meg embereket.

Na ez oroszország magyarországon...:)

Tudja valaki magomed facebookját?:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.