Orbán az atv.hu összes kérdését elhárította azzal, hogy kivárja az igazságügy miniszterének véleményét, majd a Gyurcsány által emlegetett banki kivonatok kapcsán keményen odaszólt.

Az atv.hu azt kérdezte a miniszterelnöktől, hogy a lex CEU-n hajlandó lenne-e érdemben módosítani, például az amerikai kampusz feltételt kiiktatni a törvényből, azt válaszolta, hogy a kérdésről az igazságügy miniszter véleményének a meghallgatása után dönt. Ez azért érdekes, mert Orbán Viktor még a múlt héten Brüsszelben is technikai módosításról beszélt a lex CEU kapcsán, cáfolva, hogy sérülne a tanszabadság, vagy más uniós alapjog. - írja az atv.hu.

A miniszterelnök az ATV kérdésére, miszerint Gyurcsány Ferenc látott papírt "banki kivonatokról", melyek vele kapcsolatosak, Orbán Viktor annyit mondott:

„Nem vagyok orvos.”

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
„Nem vagyok orvos” – Orbán odapörkölt egyet Gyurcsánynak.

Viszont annál inkább orvosi eset.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
herczeg0210
Biztos, hogy nem vagy orvos, mert ahhoz több ész kellene. Viszont orvoshoz mehetnél már, mert időszerű lenne az újabb kezelés.
kisrigó
Vajon meg meri-e mutatni neki valaki, hogy milyen véleménye van az emberek egy részének róla? Vagy senki sem meri szóbahozni, mert talpnyalói vannak, de barátai nincsennek. A barát őszintén elmondja a tényeket, ha az negatív is.
Pálinkafőző Rézüst
Viszont egy komplett orvosi team kéne neked, vazze...
desiro
viktorka én sem, de szívesen kezelnélek, mondjuk egy fa testápolóval.
Pálinkafőző Rézüst
@desiro: ez egy gyáva kis farokszökevény. A házának utcája évek óta lezárva, a Parlamentben is testőrök kísérik(!) és előkóstolója van...Ennyire gyáva kis nyuszkó...
Eladott Ország
Nem is vagy te orvos. Te egy szarházi csúti cigány tolvaj vagy, annak is a legalja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.