Erre azért tényleg nem számítottunk volna: Geszti Péter, az ismert teológus a Mária Rádió egy százalékos kampányának arca lett.

Az eddig inkább neonszínű baseballsapkákban és kínrímekben utazó marketing-polihisztor úgy véli, semmi gond nincs ezzel, mivel

Szerintem a nagy vallások a legfontosabb dolgokban hasonlítanak egymásra

Geszti szerint ugyanis társadalmilag is fontos dolog a katolicizmus, mivel:

Azt gondolom, hogy az a fajta kulturális sokszínűség, ami igazából szerintem Magyarország erőssége, az ebben az értelemben megjelenik egy ilyen rádióban is. Más rádiókon más felvételek, más beszélgetések, más ideológiák hallhatók. Ami itt megy, az megbízhatóan hozza ugyanazt. Ezért meg lehet benne bízni és valószínűleg sokan bele is tudnak kapaszkodni. Már ami a hitüket illeti, vagy éppenséggel, ha szórakozni akarnak. Én azt gondolom, hogy egy ilyen rádiónak van helye. Persze sok más rádiónak is, de ha már itt vagyok, akkor azt tudom mondani, hogy hajrá!

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
"""Van az a pénz, amiért gombás a hüvelyem!"""- igaz?
papa.49
Soha nem tartottam nagyra ezt a macskajancsit, tehetsége közepes, és piszkosul tud nyomulni, amit meg produkált a rapülökkel nekem az semmi, se a szöveg, se a ,,zene,,!!!
De eddig azt hittem hogy az marad ami volt, de úgy látom neki is kéne egy Kossuth díj, na a fütyi felejtős lett teljesen nálam!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.