Erre azért tényleg nem számítottunk volna: Geszti Péter, az ismert teológus a Mária Rádió egy százalékos kampányának arca lett.

Az eddig inkább neonszínű baseballsapkákban és kínrímekben utazó marketing-polihisztor úgy véli, semmi gond nincs ezzel, mivel

Szerintem a nagy vallások a legfontosabb dolgokban hasonlítanak egymásra

Geszti szerint ugyanis társadalmilag is fontos dolog a katolicizmus, mivel:

Azt gondolom, hogy az a fajta kulturális sokszínűség, ami igazából szerintem Magyarország erőssége, az ebben az értelemben megjelenik egy ilyen rádióban is. Más rádiókon más felvételek, más beszélgetések, más ideológiák hallhatók. Ami itt megy, az megbízhatóan hozza ugyanazt. Ezért meg lehet benne bízni és valószínűleg sokan bele is tudnak kapaszkodni. Már ami a hitüket illeti, vagy éppenséggel, ha szórakozni akarnak. Én azt gondolom, hogy egy ilyen rádiónak van helye. Persze sok más rádiónak is, de ha már itt vagyok, akkor azt tudom mondani, hogy hajrá!

Itthon - 2021. March 8., 23:19
Orbán Viktor elutazik a héten
Itthon - 2021. March 9., 01:41
Karácsony Gergely karanténba vonult

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szeparepa2
Ezek szerint drága (évezredeken át emberek milliárdjai kínján, nyomorán, halálán felhízott) Vatikán atyuska, megpumpálta pár milliárdocskával az egyik kedvenc propaganda rádiócskáját... Geszti hiénácska anyagi ingerküszöbét pedig sikerült e keretből átütni... mondjuk kapott ezért a kis bullshit dumcsiért, alsó hangon egy 100 milliócskát, vagy tán pindurkát többet is... és erre már a kapzsi zsi... akarom mondani zsivány, zsibongó, zsigerből bizniszmen aranyfiúcska, vagy már inkább tatácska, ha jobban megnézzük... úgy gondolta, hogy lenyom egy ilyen kellemes kis sunyi, igen is meg nem is dumát, amire a megrendelő tulaj úgy érzi hogy ez most őt tolja, de mégis ki lehet magyarázni, hogy hát ő csak kívülálló szimpatizánsként szólt pár keresetlen, ártatlan és pártatlan szót önkéntesen, csekélyke képletes összegért, csupán pár vatikáni százmilliócskáért... tehát mindenki jól lakik, de mégsincs túl nagy ciki... Ide süllyedt már gesztustalan barátunk is...
namihami
"""Van az a pénz, amiért gombás a hüvelyem!"""- igaz?
papa.49
Soha nem tartottam nagyra ezt a macskajancsit, tehetsége közepes, és piszkosul tud nyomulni, amit meg produkált a rapülökkel nekem az semmi, se a szöveg, se a ,,zene,,!!!
De eddig azt hittem hogy az marad ami volt, de úgy látom neki is kéne egy Kossuth díj, na a fütyi felejtős lett teljesen nálam!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.