Bár a hét elején még arról volt szó, hogy a 18 milliárd forintos brüsszeli büntetést megpróbálja lealkudni a negyedére a kormány az Európai Bizottságnál, a jelek szerint annyira súlyos és védhetetlen szabálytalanságokat talált Brüsszel, hogy feladta a küzdelmet a kormány. Erre utal, hogy a Kormányzati Tájékoztatási Központ vasárnap azt közölte az MTI-vel, hogy a magyar kormánynak 18 milliárd forintot kell visszafizetnie az Európai Bizottságnak az EMIR-rendszer kiépítésével összefüggő szabálytalan közbeszerzések miatt.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Fizessen aki hibázott!
Annyit azt gondolom elvárhatnánk a politikusoktól, hogy nevezzék nevén a felelőst/felelősöket!
18 milliárd nem aprópénz! Legalább annyit tudjunk már meg, hogy kinek is "köszönhetjük" ezt a pofont?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lusta
@bencemacska: Igen érdekes dolgok derülnének ki, ha egy független ügyészség kissé megszakértené a dolgokat. A polti szügyészségtől én nem várok semmilyen érdekes eseményt. Letartóztatnak, vádat emelnek, majd 2189-ben kiderül, hogy mindez alaptalan, Persze az egy másik kérdés, lesz még akkor Magyarország?
bencemacska
@lusta: ma, 20:48
Nagyon pesszimista nézet, de sajnos egyetértek veled!
Eladott Ország
@Eriksson: Az elvtársakat a fidesz soraiban kell keresni. Csak nézd meg a névsort.
bakegya
Na kérem,2017.05.15 M1 állítólag közszolgálati tv-LEVEZETTE MINDEN LOPOTT PÉNZT AZ ALTUSZ -GYURCSÁNY FELESÉGE ,DOBREV KLÁRA TETT ZSEBRE-CSALT KI AZ EU POLGÁRAINAK ADAKOZÁSÁBÓL -ezt vádként olvasta be ország világnak a migráncs tv!!!
Eladott Ország
@Eriksson: Az elvtársakat a fidesz soraiban kell keresni, meg a manit is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.